ΠΑΟΚ

"Χτυπάει" Λιάιτς ο ΠΑΟΚ

Ο Άντεμ Λιάιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Άντεμ Λιάιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας © 2018 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η τελευταία σύσκεψη μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου φέρνει στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ τον Άντεμ Λιάιτς που δεν υπολογίζεται πλέον στην Μπεσίκτας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με κοινή απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο και κινείται και μάλιστα δυνατά για την περίπτωση του Άντεμ Λιάιτς από την Μπεσίκτας.

Δεν υπολογίζεται στην Μπεσίκτας και περιμένει να αποζημιωθεί

Ο Σέρβος δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα και σύμφωνα με όσα γράφονται ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του θέλοντας να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και να προλάβει την Σαμπντόρια που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο Λιάιτς έχει πάρει το μήνυμα από την Μπεσίκτας ότι θα πρέπει να βρει ομάδα, ωστόσο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 το οποίο μάλιστα του αποφέρει 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Οι Τούρκοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του, τον έχουν θέσει στην ουσία στο περιθώριο καθώς δεν τον έχουν δηλώσει στην ευρωπαϊκή τους λίστα, ωστόσο γνωρίζουν ότι για να τον αποδεσμεύσουν θα πρέπει να τον αποζημιώσουν. Ο Λιάιτς πέρυσι έκανε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 2 γκολ και 4 ασίστ ενώ φέτος δεν έχει παίξει λεπτό.

Απόφαση για ποιοτική ενίσχυση

Αυτή την συνθήκη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ που δεδομένα δεν μπορεί να καλύψει ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, ωστόσο έχει αποφασίσει να διαθέσει περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται πίσω από τον φορ κρούσης.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η περίπτωση του Σέρβου δεν είναι εύκολη και θα πρέπει να τρέξουν άμεσα εξελίξεις για να προλάβει να ολοκληρωθεί η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Τούμπα. Ωστόσο φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για το ρόστερ του έστω και στο φινάλε των μεταγραφών. Κάτι που αποφασίστηκε και στην τελευταία σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τον Ρουμάνο τεχνικό

Η πιθανή... καραμπόλα Λιάιτς, Τζοβίνκο, Σαμπντόρια και ΠΑΟΚ

Το αξιοπερίεργο πάντως στην υπόθεση Λιάιτς είναι ότι και ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο περιμένει να δει πως θα καταλήξει το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια για τον Σέρβο καθώς ευελπιστεί πως αν τελικά δεν προχωρήσει θα βρει αυτό θέση στο ρόστερ των Γενοβέζων. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκτήσει τον Άντεμ Λιάιτς ίσως να ανοίξει το δρόμο της επιστροφής του 34χρονου επιθετικού στην Ιταλία.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ