ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σκληρό πόκερ για Λιάιτς

Ο Άνταμ Λιάιτς με τη φανέλα της Σερβίας σε αναμέτρηση με τη Γεωργία
Ο Άνταμ Λιάιτς με τη φανέλα της Σερβίας σε αναμέτρηση με τη Γεωργία © 2018 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Άνταμ Λιάιτς έχει απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (31/8), την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατομμυρίων στην Μπεσίκτας για τον Άνταμ Λιάιτς ποσό που φαίνεται πως εξυπηρετεί την τουρκική ομάδα που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζει στον Σέρβο. Ωστόσο φαίνεται πως ο Δικέφαλος θα πρέπει να περιμένει και την αυριανή ημέρα, τελευταία των μεταγραφών για να δει αν τελικά ο ποδοσφαιριστής θα πειστεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν "παίζει" μόνος του στη διεκδίκηση του Λιάιτς καθώς εκτός από το ενδιαφέρον της Σμποντρόρα υπάρχει και ομάδα από τα Εμιράτα που θέλει τον ποδοσφαιριστή. Οι Άραβες ωστόσο δεν θέλουν να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας και περιμένουν να κινηθούν αν ο Σέρβος μείνει ελεύθερος.

Όπως και να έχει η απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Μάλιστα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Σέρβος έχει απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο τελευταία ημέρα της κανονικής μεταγραφικής περιόδου

Σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης στην υπόθεση του Λιάιτς λογικά στο προσκήνιο θα επανέλθει και πάλι αυτή του Τζοβίνκο, που παραμένει χωρίς ομάδας. Οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για το Λούκας Πέρεθ δεν ήταν εξ αρχής πολλές με τον Ισπανό να οδεύει προς τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Σε κάθε περίπτωση ακόμη και από την αγορά των ελεύθερων να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη πίσω από το φορ κρούσης θα πρέπει να έχει κλείσει τον εκλεκτό του μέχρι την Πέμπτη καθώς λήγει η διορία για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας του Δικεφάλου στην UEFA.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ