Τρινκιέρι: “Πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά – Με τον Μοτιεγιούνας προσθέτουμε εμπειρία στην ομάδα”

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε πριν την αναχώρηση της ομάδα του ΠΑΟΚ για το Σαράγεβο, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μπόσνα για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup (6/10, 20:30) και αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα αλλά και την έλευση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε πριν την αναχώρηση της ομάδας του ΠΑΟΚ για το Σαράγεβο, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπόσνα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του EuroCup (6/10, 20:30).
Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα καθώς και στην έλευση του Ντονάτας Μοτιεγιούνας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την αναμέτρηση με τη Μπόσνα: “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επρόκειτο να παίξουν πολύ σκληρά. Η Μπόσνα επέστρεψε σε αυτό το επίπεδο τον ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι, να παίξουμε πιο έξυπνα και να έχουμε διάρκεια και για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης και όχι μόνο για 10”.
Για τον Ντονάτας Μοτεγιούνας: “Ο οργανισμός σκανάρει πάντα την αγορά. Το κλαμπ αποφάσισε να προσθέσει εμπειρία και μεγέθος. Ο Ντονάτας ήταν διαθέσιμος, είναι βετεράνος και έχει πολλή εμπειρία. Θεωρώ πως ήταν κίνηση στη σωστή κατεύθυνση”.