ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντος: "Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκη"

Πάντος: "Πάμε για νίκη στο Καραϊσκάκη"
στολτίδης πάντος

Τις ποσοστό τις επιτυχίας που το αναλογεί θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τσέλσι για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

O αμυντικός του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ο Ολυμπιακός θα κάνει τι καλύτερο δυνατό κόντρα στην Αγγλική ομάδα και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τον Ντρογκμπά. Η συνέντευξη αναλυτικά:
" Στο σημείο που βρισκόμαστε γνωρίζαμε ότι θα κληρωνόμασταν με μία πολύ δύσκολη ομάδα. Η Τσέλσι είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες-τεράστιες προσωπικότητες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε εκείνη την περίοδο να είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο πρώτο ματς που θα γίνει στο Καραϊσκάκη, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη ώστε να κυνηγήσουμε την πρόκριση στην ρεβάνς.

Σίγουρα η Τσέλσι είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε. Η Τσέλσι μπορεί να ήταν επηρεασμένη από τη φυγή του Μουρίνιο με τον οποίο κέρδισε Πρωταθλήματα και διακρίσεις, όμως τώρα πια είναι εμφανής η βελτίωση της, έχει βρει τη φόρμα της

".

Είναι πρόκληση για εσένα ότι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τον Ντρογκμπά, μιας και φέτος διανύεις μία από τις καλύτερες σου χρονιές στον Ολυμπιακό;


" Οι προκλήσεις συνεχίζονται για τον Ολυμπιακό και όχι μόνο για μένα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι να δίνω πάντα το καλύτερο μου εαυτό, να τιμώ το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι και να βοηθάω την ομάδα μου στην οποία υπάρχουν 27 ισάξιοι παίκτες. Κάποια προβλήματα τραυματισμών μου έδωσαν την ευκαιρία να μπω μέσα και να παίξω".

Τι ήταν αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπορούσε να διακριθεί στην Ευρώπη;

" Δεν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίσεις με τις ομάδες του παρελθόντος στον Ολυμπιακό. Τότε ήταν διαφορετικές οι συνθήκες, το ρόστερ και ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε τους αγώνες. Φέτος έχει αλλάξει η φιλοσοφία μας, η νοοτροπία και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια".

Η πρόκριση θεωρείς ότι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο παιχνίδι;

" Επειδή μιλάμε για παιχνίδια νοκ άουτ, για δύο τελικούς, η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει ο πρώτος αγώνας όπου με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό και να αιφνιδιάσουμε την Τσέλσι. Ακόμη και το 0-0 θα είναι θετικό αποτέλεσμα γιατί το όπλο του φετινού Ολυμπιακού είναι τα εκτός έδρας ματς.

Είναι δεδομένο πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στην Τσέλσι αλλά ελπίζουμε. Να πω την αλήθεια δεν ήθελα να κληρωθούμε με αγγλική ομάδα επειδή οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν πάθος και δίνουν ρυθμό στο παιχνίδι τους. Θα προτιμούσα κάποια ιταλική, καθώς το στυλ τους ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό των ελληνικών, δεν δίνουν τόσο ρυθμό στο παιχνίδι τους. Δεν είμαστε, όμως, σε θέση στην φάση των 16 να διαλέγουμε αντιπάλους

".

Ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού;

" Αρχικός στόχος ήταν η πρόκριση στους 16. Τώρα έχουμε έναν καινούργιο στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα ματς κόντρα στην Τσέλσι και να λέμε στα αποδυτήρια μετά τους αγώνες ότι τα δώσαμε όλα, όπως κάναμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φέτος".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ