ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δεν περίμενα τέτοιο πάθος"

"Δεν περίμενα τέτοιο πάθος"
Γκαλέτι Λεμονής

Λίγες ώρες πριν την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ για την φάση των "16" ο Λουτσιάνο Γκαλέτι προτιμάει Πόρτο

Ο άσσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το "Φως" αναφέρθηκε στην σημερινή κλήρωση όπως φυσικά και στην μέχρι σήμερα πορεία του με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος άσσος μίλησε ακόμα για τον Τάκη Λεμονή που τον θεωρεί ως τον καλύτερο που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του. Επίσης ο Γκαλέτι αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Μπελούτσι στους "ευρθρόλευκους", στην φετινή πορεία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:
Για τον Τάκη Λεμονή: " Aυτό που πρέπει να μάθουν πολλοί προπονητές από τον Λεμονή είναι το πως μεταχειρίζεται την ομάδα. Το πως συμπεριφέρεται στους παίκτες. Έχω γνωρίσει πολλούς προπονητές, πιστεύω σε αυτό το πράγμα ότι είναι ο καλύτερος που είχα ποτέ.

Κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έχει να αντιμετωπίσει τόσες καταστάσεις και τόσους παίκτες, αλλά πραγματικά είναι πολύν καλός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίναμε στο γήπεδο και ξέραμε πως παίζει ο αντίπαλος. Μας βοήθησε ο προπονητής, μας έδινε οδηγίες που όντως έβγαιναν, αποδεικνύονταν ότι έτσι έπρεπε να παίξουμε

".

Για τον Κοβάσεβιτς και την παραμονή του στον Ολυμπιακό: " Eίναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος. Βέβαια είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, θεωρεί ευλογία που πάνε τόσο καλά τα πράγματα με εκείνον και τον Ολυμπιακό, δεν έχει λόγο να φύγει. Παρά μόνο την οικογένειά του, διότι έχει μεγάλα παιδιά και έχουν αλλάξει περιβάλλον και σχολείο, έχει να σκεφτεί και εκείνος... Ελπίζω μην μας εγκαταλείψει και να μείνει εδώ.

Στην Σοσιεδάδ τα τελευταία δύο χρόνια είχε περάσει τραυματισμό, είχε κάνει χειρουργική επέμβαση, δεν έπαιζε πολύ και επίσης η ομάδα του δεν πήγαινε πολύ καλά, πελαγοδρομούσε, πήγαινε για υποβιβασμό. Τώρα όμως έχει βρεθεί σε μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ κόσμο, έχει άλλα κίνητρα αναγεννήθηκε

".

Για τον Μπελούτσι: " Πέρα από καλός παίκτης, το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Και σε όλες παίζει καλά. Είναι πολυσύνθετος. Έρχεται από μεγάλη ομάδα, τη Ρίβερ, και μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και των απαιτήσεων. Είναι χαφ που σκοράρει κιόλας".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την αποβολή του Λεντέσμα: " Ένα ματς ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει Μπορεί να κερδίζαμε και 3-0 αν έβαζα το γκολ στο πρώτο λεπτό. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Ο Λεντέσμα σίγουρα ήταν μεγάλη απώλεια, θα μας λείψει και με τη Λάρισα τώρα και έπειτα με τον Παναθηναϊκό στα δύο ματς. Ο Λεντέσμα μας βοηθάει πολύ μέσα στο παιχνίδι, πρέπει να βρούμε πως θα καλύψουμε την απώλεια του. Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, μόλις χτύπησε ο Λεντέσμα αποσυντονιστήκαμε λίγο, αλλά στο β΄ημίχρονο μας βγήκε και η κούραση από το ματς με την Βέρντερ".

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να φθάσει στον τελικό: " Δεν είναι απίθανο να φθάσει στον τελικό. Και η Ελλάδα είχε πάρει το ΕURO αλλά ήταν μεγάλη έκπληξη. Όμως το άξιζε. Είναι δύσκολο να κάνει ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο. Διότι είμαστε μία νέα ομάδα που τώρα φτιαχνόμαστε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε παραδοσιακές δυνάμεις με μορφές στο ρόστερ τους. Αν συνεχίσουμε έτσι με την δουλειά που κάνουμε τώρα γιατί να μην είμαστε εμείς στην θέση τους σε λίγα χρόνια".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: " Moυ είχαν πει ότι υπάρχει πάθος στην Ελλάδα αλλά τέτοιο πράγμα είναι απίστευτο, δεν το περίμενα. Τόση αγάπη για την ομάδα, τόσος κόσμος που ήρθε μαζί μας στην Γερμανία, στην Μαδρίτη και την Ιταλία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μας βοηθάνε μας εμπνέουν".

Για τον Ριβάλντο και την αντιμετώπιση του από τον κόσμο του Ολυμπιακού: " Ήταν λογικό να τον βρίσουν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον αγάπησαν ή ότι δεν τον εκτιμάνε ότι είναι μεγάλος παίκτης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίζει με σε αντίπαλη ομάδα, έρχονται στην έδρα μας για να πάρουν τη νίκη. Τι έπρεπε να κάνουν".















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ