ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άτυχος ο Λεντέσμα

Άτυχος ο Λεντέσμα
λεντεσμα για δελτιο

Χωρίς τον Λεντέσμα θα δώσουν τα δυο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι. 4 με 5 εβδομάδες εκτός ο Αργεντίνος μέσος

Ο Αργεντίνος άσσος υπέστη τράβηγμα στον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΚ και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τέσσερις με πέντε εβδομάδες.
Ο Λεντέσμα υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου προς τρίτου βαθμού αριστερού δικεφάλου. Ο τραυματισμός του Λεντέσμα προστίθεται στους ήδη τραυματίες Ντομί, Μπράβο και Πατσατζόγλου.

Eίναι η δεύτερη φορά που υπέστη θλάση ο μέσος του Ολυμπιακού. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και απουσίασε στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη και Ρεάλ, όπου οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Για τον ίδιο λόγο απουσιάζει και ο Ντόμι από την 11αδα του Ολυμπιακού αφού, επίσης έχει υποστεί δύο θλάσεις την φετινή σεζόν.

Η απουσία του Λεντέσμα έγινε εμφανής στον αγώνα με την ΑΕΚ όταν αποχώρησε στο 25' και άφησε την θέση του στον Μενδρινό. Πλέον, ο Τάκης Λεμονής καλείται να βρει τις λύσεις στο χώρο του κέντρου για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας.

Πιθανόν ο Τάκης Λεμονής θα αναθέσει τον ρόλο του Λεντέσμα στον Στολτίδη. Ωστόσο, η επιθετική δυνατότητα του άσσου των "ερυθρόλευκων" τον τελευταίο καιρό έχει δώσει πολύτιμες νίκες στην ομάδα του Πειραιά.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ