ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πανθρακικός-Εργοτέλης 1-2

Πανθρακικός-Εργοτέλης 1-2
ογκουνσοτο

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος καθ όλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να "γυρίσει" το εις βάρος του 1-0 με δύο τέρματα του Ογκουνσότο στην επανάληψη

Η απειρία των γηπεδούχων και το ένστικτο του σκόρερ από την άλλη πλευρά του Ογκουνσότο έκριναν την αναμέτρηση και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Εργοτέλη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29' με τον Ενρίκες αλλά ο στράικερ των Κρητικών πήρε... τ όπλο του στην επανάληψη και με γκολ στο 52' και στο 84' έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Κρητικούς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Κανωτίδης, Τροϊζί, Ζαπρόπουλος, Κλέμεντ, Πονσέ (72΄ Χαραλάμπους), Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες (+90΄ Βιντάλ), Μπεβακούα (85΄ Ντιαλο), Ριέρα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης (46΄ Ορφανός), Χίμπλινγκερ (85΄ Κεφαλούκος), Μαουρίσιο, Γελαδάρης, Γραμμόζης, Ρομάνο, Ογκουνσότο, Βακουφτσής (72΄ Μάρτινς), Κουτσιανικούλης, Πλάσνεγκερ.

Κίτρινες: Λόπεζ, Κανωτίδης, Ολίσε - Γραμμόζης, Ογκουνσότο, Ρομάνο, Μαουρίσιο
Διαιτητής: Πολατιάν Λ. (Πέλλας)

Με μια ματιά
4-4-2 Vs 4-3-3

Ο Εμίλιο Φερέρα παρέταξε τον Πανθρακικό με κλασικό 4-4-2 και τους Βρονταρά, Κανωτίδη, Τροϊζί, Ζαπρόπουλο, Κλεμάν, Πονσέ, Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες, Μπεβακούα και Ριέρα στην αρχική ενδεκάδα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε ένα πιο επιθετικό 4-3-3 με τους Δασκαλάκη, Κορδονούρη, Χίμπλινγκερ, Μαουρίσιο, Γελαδάρη, Γραμμόζης, Ρομάνο, Ογκουνσότο, Βακουφτσή, Κουτσιανικούλη και Πλάσνεγκερ.

O Εργοτέλης την μπάλα...


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν επιθετικά, προσέχοντας πρώτα την άμυνα. Ο Εργοτέλη είχε μεν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να την μετουσιώσει σε φάσεις μπροστά από τα καρέ του Βρονταρά. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πανθρακικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο παιχνίδι, έστω από στημένη φάση.

Ο Πανθρακικός το γκολ

Στο 13ο λεπτό ο Μπεβακούα κέρδισε το φάουλ και ο Κλέμαν που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά ο Ενρίκες που έπιασε την κεφαλιά πέρασε άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο επιθετικός των γηπεδούχων στο 13' το πέτυχε με την βοήθεια της τύχης ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Ο Ριέρα έκανε την ατομική ενέργεια και μετά από σύγχυση στα καρέ του Εργοτέλη η μπάλα έφτασε στον Ενρίκες που δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ με πλασέ σε κενή εστία.

O Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει στα λεπτά που απέμεναν για την λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά οι παίκτες του Πανθρακικού δεν έκαναν το λάθος και κατάφεραν να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το ελάχιστο δυνατό προβάδισμα.

Ογκουνσότο = γκολ

Ο Νίκος Καραγεωργίου προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του Εργοτέλη πραγματοποιώντας την πρώτη του αλλαγή κατά την διάρκεια της ανάπαυλας περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ορφανό στην θέση του Κορδουνούρη.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη με στόχο να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια όσο πιο γρήγορα γινόταν. Οι “κίτρινοι” χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά για να πετύχουν τον στόχο τους με τον Βακουφτσή να κάνει την ατομική ενέργεια και να δίνει εξαιρετική πάσα στον Ογκουνσότο που δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το 1-1 σε κενή εστία.

Το σόου όμως από τον επιθετικού του Εργοτέλη δεν είχε τελειώσει. Στο 84ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος στην άμυνα του Πανθρακικού και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2 και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και έφτασαν κοντά στο να πετύχουν ένα τέρμα για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Συνέντευξη Τύπου
Νίκος Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη)


" Ξεκίνησε ο μαραθώνιος και ο καθένας κοιτάζει την ομάδα του. Ήρθαμε να αγωνιστούμε με μια νέα ομάδα στη Superleague, άγνωστη προς εμάς με νέους ποδοσφαιριστές. Αιφνιδιαστήκαμε από τον αντίπαλο στην αρχή. Μου έδωσαν την εντύπωση πως είναι καιρό μαζί. Έπαιξαν καλά και ίσως δικαιούνταν κάτι παραπάνω. Χρειάζεται τη στήριξη όλων. Πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Παλέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βγάλαμε την προετοιμασία χωρίς προβλήματα, αλλά από την Κυριακή και έπειτα αντιμετωπίσαμε έξι εφτά τραυματισμούς. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, πολύ ωραίο περιβάλλον, που δημιουργήθηκε από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Πριν από μία εβδομάδα, με είχαν ρωτήσει αν θέλαμε να παίξουμε εδώ ή στην Τούμπα. Εγώ είπα στην Κομοτηνή, προκειμένου το γήπεδο να έχει πολλούς φιλάθλους. Θέλουμε να σταθούμε στα πόδια μας και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι καθώς οι ισορροπίες στην κατηγορία είναι πολύ λεπτές



".

Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικός)


" Συγχαίρω τον Εργοτέλη για τη νίκη του. Ξέραμε από πριν πως θα είναι δύσκολη αναμέτρηση, καθώς γνωρίζαμε πως ο Εργοτέλης πέρυσι έκανε έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο. Στο α΄ μέρος είχαμε σωστή τακτική, δυσκολέψαμε τον Εργοτέλη και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Στην επανάληψη οι αντίπαλοι μας δυσκόλεψαν στην ανάπτυξη, ήταν καλύτεροι και ο Ογκουνσότο μας έβαλε δύο γκολ.

Με τις αλλαγές που έκανε ο αντίπαλος, ο Ογκουνσότο ήταν πολύ καλύτερος. Η ομάδα αντέδρασε στα τελευταία λεπτά, είχε ρυθμό και δυνάμεις. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα

"
Όλα τα λεφτά...
Στις εξέδρες του "ΔΑΚ Κομοτηνής" βρέθηκαν όλες οι ηλικίες για την πρεμιέρα της γηπεδούχου στην Σούπερ Λίγκα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το κακό θέαμα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Διαιτητής: Λ. Πολατιάν

Γήπεδο: "ΔΑΚ Κομοτηνής"

Η 11άδα των γηπεδούχων Πανθρακικός
Βρονταράς, Κανωτίδης, Τροϊζί, Ζαπρόπουλος, Κλέμαμ, Πόνσε, Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες Μπεβακούα, Ριέρα
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Εργοτέλης
Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Μαουρίσιο, Γελαδάρης, Γραμμόζης, Ρομάνο, Ογκουνσότο, Βακουφτσής Κουτσιανικούλης, Πλάσνεγκερ
1' Έναρξη αγώνα
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Εργετέλη στη σέντρα.
10' Σχόλιο
Αναγνωριστηκά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο "ΔΑΚ Κομοτηνής".
13' Κεφαλιά Πανθρακικός
Ο Κλέμαν εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Ενρίκες πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Δασκαλάκη.
22' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Γραμμόζης
25' Σχόλιο
Επιθετική ανομβρία από τις δύο ομάδες.
29' Γκολ Πανθρακικός Ενρίκες
Ο Ριέρα έκανε την ατομική ενέργεια και μετά από σύγχυση στα καρέ του Εργοτέλη η μπάλα έφτασε στον Ενρίκες σε κενή εστία έκανε το 1-0.
41' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Ογκουνσότο
44' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Λόπεζ
45' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κανωτίδης
46' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Ορφανός πέρασε στη θέση του Κορδονούρη.
52' Γκολ Εργοτέλης Ογκουνσότο
Ο Βακουφτσής έδωσε μισό γκολ στον Ογκουνσότο και ο επιθετικός του Εργοτέλη δεν δυσκολεύθηκε να ισοφαρίσει σε κενή εστία.
64' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Ρομάνο
67' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ολίσε
72' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μάρτινς στη θέση του Βακουφτσή
73' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Χαραλάμπους στη θέση του Πόνσε
84' Γκολ Εργοτέλης
Μετά από λάθος στην άμυνα του Πανθρακικού, ο Ογκουνσότο έκανε το 2-1
85' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Κεφαλούκος στη θέση του Χιμπλινγκερ.
86' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ντιαλό στη θέση του Μπεβακούα.
93' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης




































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ