ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Αμάξι πέρασε μέσα από την πύλη και εισέβαλε στο προπονητικό κέντρο, σκορπώντας πανικό

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες του μετά από νικηφόρο ματς της Νάπολι στην Serie A κόντρα στην Μίλαν | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες του μετά από νικηφόρο ματς της Νάπολι στην Serie A κόντρα στην Μίλαν | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Στιγμές φόβου και ανησυχίας βίωσαν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες της Νάπολι στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης, με ένα όχημα να σπάει τις πύλες του προπονητικού και να κατευθύνεται προς τα γήπεδα πριν επέμβει έγκαιρα η αστυνομία.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε βάλει προπόνηση την Τετάρτη (23/3) στην οποία θα έπαιρναν μέρος όσοι παίκτες έχουν απομείνει στην Νάπολη και δεν έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με την προετοιμασία όμως για το ματς της 3ης Απριλίου με την Αταλάντα να αρχίζει με έναν άκρως επεισοδιακό τρόπο.

Αιτία ένα απρόοπτο γεγονός, με έναν άνδρα να καταφέρνει με το όχημά του να σπάσει τις πύλες του προπονητικού κέντρου και να εισβάλλει μέσα σε αυτό, κατευθυνόμενος προς τα γήπεδα των προπονήσεων.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα ουδείς ήταν σε αυτά, αφού οι παίκτες και ο προπονητής της Νάπολι βρίσκονταν στα αποδυτήρια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως "ένας άνδρας σε εμφανή σύγχυση, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια, προλαβαίνοντας να το σκάσει παρά την ταχύτατη κινητοποίηση και την άμεση άφιξη της αστυνομίας στο χώρο".

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα συνεχίζονται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση περί σύλληψής του.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ