SERIE A

Βερόνα - Νάπολι 1-2: Ο Όσιμεν την κράτησε σε τροχιά τίτλου

Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Ρόμα | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Βίκτορ Όσιμεν σημείωσε δύο γκολ κι έδωσε στη Νάπολι τη νίκη 2-1 μέσα στη Βερόνα, που την κρατά σε τροχιά τίτλου.

Η Μίλαν έδειξε πρώτη τα φύλλα της και η Νάπολι ακολούθησε στο σκληρό πόκερ τίτλου. Οι "παρτενοπέι" επικράτησαν με 2-1 στη Βερόνα της τοπικής ομάδας για την 29η αγωνιστική της Serie A και διατήρησαν την απόσταση από τους πρωτοπόρους στους τρεις βαθμούς, με την Ίντερ να βρίσκεται κι αυτή στο κόλπο με παιχνίδι λιγότερο.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των φιλοξενουμένων. Αρχικά στο 14ο λεπτό από πάσα του Ματέο Πολιτάνο έδωσε προβάδισμα στη Νάπολι, η οποία ήταν η καλύτερη κι η πιο επικίνδυνη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, έστω και χωρίς καθαρές ευκαιρίες.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν τον αγώνα, αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Όσιμεν ξανά να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Ίγκορ Τούντορ αφυπνίστηκαν (ο Πάνος Ρέτσος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) και έκλεισαν τους φιλοξενουμένους στο γήπεδό τους. Ο Νταβίντε Φαραόνι μείωσε στο 77' κι εκεί που όλα προμήνυαν φινάλε θρίλερ, ένα χέρι του Φεντερίκο Τσεκερίνι έριξε αυλαία σε όλα.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Τα highlights

Μίλαν - Έμπολι 1-0

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-3

Φιορεντίνα - Μπολόνια 1-0

Σπέτσια - Κάλιαρι 2-0

Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ