ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έγιναν οι πρώτες κινήσεις για να "δέσει" τους Βέλεθ και Αϊτόρ έως το 2025

Οι Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
Οι Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα EUROKINISSI SPORTS

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Η ισχυρή "βάση" που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να "μεταμορφώνει" αγωνιστικά το μισό και πλέον ρόστερ του "τριφυλλιού", ήταν βασικό κομμάτι στο δρόμο προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή των "πράσινων" στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου.

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας περιλαμβάνει (και) τη διατήρηση αυτού του βασικού κορμού, όχι μόνο για τη σεζόν που έρχεται, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Και πάνω σ' αυτή τη βάση έγιναν οι πρώτες κουβέντες με δύο απ' τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές των "πράσινων" σ' όλη αυτή την εφετινή πορεία: Τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και τον Φραν Βέλεθ. Ο Καταλανός εξτρέμ και ο Ισπανός στόπερ (εκ των αρχηγών της εφετινής ομάδας), δεσμεύονται με συμβόλαιο με το "τριφύλλι" έως τον Ιούνιο του 2023.

Η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού (έπειτα από σχετική εισήγηση και του Γιοβάνοβιτς) είναι να "δέσει" και τους δύο παίκτες για περισσότερα χρόνια κι έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις της γι' αυτό. Με αφορμή δε την προ ημερών παρουσία των εκπροσώπων των δύο παικτών στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, στελέχη του "τριφυλλιού" έκαναν ήδη μία πρώτη συζήτηση μαζί τους, όπου τους ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τα συμβόλαια των δύο πελατών τους έως το καλοκαίρι του 2025, με συνολική αναπροσαρμογή και των αποδοχών τους.

Οι διαπραγματεύσεις για τα νέα συμβόλαια των Αϊτόρ και Βέλεθ θα ενταθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου και οι δύο υποθέσεις να "τελειώσουν" θετικά για τον Παναθηναϊκό -ει δυνατόν- έως το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, δηλαδή μέχρι τις 20 Ιουνίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ