ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αϊτόρ για τον τελικό: "Νόμιζα πως έσπασα το χέρι μου"

Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου
Ο Αϊτόρ πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου IN TIME SPORTS

Ο Αϊτόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ισπανός μίλησε στην πατρίδα του για την πέτρα που δέχτηκε στο χέρι του αλλά και τον πανηγυρισμό του που σήκωσε συζήτηση.

Ο Αϊτόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ισπανός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με το οποίο νίκησε το τριφύλλι, ήταν αυτός ο οποίος εν συνεχεία δέχτηκε αντικείμενο στο χέρι του με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα σε έναν πανηγυρισμό που σήκωσε συζήτηση ενώ ήταν και αυτός που βγήκε MVP της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός εξτρέμ μίλησε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο ραδιόφωνο "radioestadio noche" για όλα όσα έγιναν στον τελικό. Για τις διακοπές στην αναμέτρηση πριν την έναρξη του αγώνα, τον πανηγυρισμό του αλλά και για το τσιμέντο που τον χτύπησε στο χέρι.

Αρχικά είπε για την κατάσταση που επικρατούσε: "Έμοιαζε με ταινία, ήταν λίγο σουρεαλιστικό".

Και σχολίασε την απόφαση του Λαόθ να μην ξεκινήσει το ματς λόγω των δακρυγόνων: "Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις, είχες συναδέλφους που πνίγονταν. Δεν μπορούσες να είσαι εκεί".

Όσο για τον πανηγυρισμό του ο Αϊτόρ είπε όσα έγραψε και προχθές πως ήταν ένας αντίστοιχος πανηγυρισμός σαν τον Ντεουλοφέου: "Είπα στον ατζέντη μου ότι αν σκόραρα θα το πανηγύριζα όπως ο Ντεουλοφέου και με κατηγόρησαν ότι έπαιζα τις μπάλες μου στους αντίπαλους οπαδούς. Αυτό δεν θα μου φαινόταν ποτέ".

Ενώ τέλος για το αντικείμενο που τον χτύπησε σημείωσε:

"Δεν ξέρω πώς είδα ένα αντικείμενο να έρχεται και έβαλα το χέρι μου νομίζοντας ότι ήταν μπουκάλι ή κάτι παρόμοιο. Όταν χτύπησε ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα και το δάχτυλό μου μπλοκαρίστηκε. Κοίταξα τον εαυτό μου και είχε μια τρύπα με αίμα, νόμιζα ότι είχα σπάσει το χέρι μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ