CHAMPIONS LEAGUE

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Τιφλίδας 3-0

Παναθηναϊκός-Ντιναμό Τιφλίδας 3-0
New Image

Ο ΠΑΟ απέδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας, επικράτησε άνετα 3-0 με γκολ των Σαλπιγγίδη (2), Ίβανσιτς και σκέφτεται ήδη την κλήρωση του CL την Παρασκευή

Σαλπιγγίδης (45', 74') και Ιβανσιτς (23') τα γκολ των νικητών που συνδίασαν την μεγάλη νίκη με σπουδαία εμφάνιση μπροστά στο "καυτό" κοινό τους που σίγουρα απόλαυσε μια υγιής ομάδα σε κάθε επίπεδο... μια ομάδα με τα στοιχεία του νέου του προπονητή Χενκ Τεν Κάτε.
Πλέον η ρεβάνς στην Τιφλίδα θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για το "τριφύλλι", αφού οι "πράσινοι" θα σκέφτονται μόνο τον επόμενο αντίπαλό τους στην κλήρωση της Παρασκευής (1η Αυγούστου) για τον επόμενο (γ') γύρο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητές: Ντουάρτε Ραχάιο (Πορτογάλος)
Βοηθοί: Σίλβα Καρδινάλ (Πορτογάλος), Γουβέια Σεράο (Πορτογάλος)
Κίτρινες: - / Ιντσκιρβέλι, Γκβελεσιάνι, Κχμλάντζε, Σ. Κάσια

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Βύντρα, Νίλσον (46' Γκάμπριελ), Σπυρόπουλος, Μάτος (46' Χριστοδουλόπουλος), Σιμάο, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Ιβανσιτς, Μάντζιος (80' Ρουκάβινα).

Ντιναμό Τιφλίδας: Οβόνο, Ιντσκιρβέλι (19' Τομασβίλι), Γ. Κάσια, Κχμλάντζε, Ντζούισε (46' Σπασόγιεβιτς), Κρσκό, Ντιγκμελασβίλι (67' Νεργκάτζε), Γκβελεσιάνι, Σ. Κάσια, Πιρτσκχάλαβα, Οντικάτζε.
Με μια ματιά
Με τον Σωτήρη Νίνη να είναι βασικός και με το αναμενόμενο 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός χρησιμοποίησε τους Σαριέγκι και Βύντρα στο κέντρο της άμυνας με τον Σπυρόπουλο αριστερά και την πιο σίγουρη λύση του πιο έτοιμου Νίλσον στα δεξιά. Μπροστά από τους αμυντικούς οι Μάτος και Σιμάο. Ο 54χρονος τεχνικός στην μεσαία γραμμή προτίμησε τον Νίνη για μπαλαντέρ και τους Ιβανσιτς και Σαλπιγγίδη στα άκρα, γεγονός που του έδινε περισσότερη ταχύτητα. Μοναδικός προωθημένος ο Μάντζιος που είχε βοήθεια από τα άκρα.

Στην αντίπαλη πλευρά ο τεχνικός των Γεωργιανών προτίμησε να ενισχύσει και με το παραπάνω την αμυντική και μεσαία του γραμμή, χρησιμοποιώντας σε σχήμα το 5-4-1. Μοναδικός προωθημένος ο Ντζούισε με τους Οντικάτζε και Ντιγκμελασβίλι να συμπαραστέκονται στον συμπαίκτη του.

Οι γηπεδούχοι με την παρότρυνση περίπου 50.000 και πλέον οπαδών τους ξεκίνησαν από την αρχή δυνατά αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, αφού το πρώτο λεπτό απειλήθηκε η αντίπαλη εστία με ένα δυνατό σουτ του Νίνη έξω από την περιοχή των Γεωργιανών με τον Οβόνο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Τέσσερα λεπτά αργότερα (5') ο τερματοφύλακας της Ντιναμό απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Σαλπιγγίδη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σιμάο έκανε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Ιβανσιτς αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 11' ο Ιντσκιρβέλι αντίκρυσε την κίτρινη του κ. Ραχαίο και ο τεχνικός της Ντιναμό βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον μαρκάρει αλλά και να γλυτώνει λίγα λεπτά αργότερα την δεύτερη κίτρινη, "ζέστανε" γρήγορα τον Τομασβίλι και τον έβαλε στο ματς στο 19'. Δύο λεπτά νωρίτερα (17')οι παίκτες του Τεν Κάτε απείλησαν και πάλι αλλά την σέντρα του Νίλσον από δεξιά δεν πρόλαβε ούτε ο Μάντζιος ούτε ο Ιβανσιτς. Το 20λεπτό ολοκληρώθηκε με μια ακόμα χαμένη ευκαιρία από τους "πράσινους", όταν στην σέντρα και πάλι από δεξιά του Νίνη, ο Μάντζιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Η πίεση των γηπεδούχων τελικά "καρποφόρησε" στο 23' με τον Σαλπιγγίδη με εκπληκτικό ξεπέταγμα μπροστά στον ξεκούραστο και νεοσυλθέντα Τομασβίλι. H παράλληλη σέντρα βρήκε τον Ιβανσιτς στο δεύτερο δοκάρι και ο Αυστριακός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Οβόνο και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στα ουράνια.

Με την ψυχολογία περισσότερο ανεβασμένη από το 1-0, οι "πράσινοι" με υπομονή πλέον και σιγουριά αναζητούσαν διαδρόμους να φτάσουν και πάλι σε ένα ακόμα γκολ κερδίζοντας σε κάθε τους προσπάθεια το χειροκρότημα της εξέδρας. Με τους Ιβανσιτς και Νίνη να έχουν ποιότητα στο παιχνίδι τους, η φάση του 38' έδειξε πόσο "καλοδουλεμένη" είναι η "αρμάδα" του Τεν Κάτε. Από εκτέλεση φάουλ ο "μικρός" πέρασε πάνω από την μπάλα και ο Αυστριακός του την έκοψε αλλά η παράλληλη μπαλιά του Νίνη "κόπηκε" σε κόρνερ με τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" να σηκώνονται και πάλι να
χειροκροτούν.

Οι γηπεδούχοι "άγγιξαν" το γκολ στο 40' όταν μετά από μια νέα αριστουργηματική ενέργεια του Ιβανσιτς ο Σαλπιγγίδης στην πορεία της μπάλας έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και μετά στο οριζόντιο δοκάρι του Οβόνο. Οι δύο παίκτες όμως συνεργάστηκαν με αποτελεσματικότητα στο 45' και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Ο "Μότσαρτ" πέρασε και πάλι τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι με τον Σαλπιγγίδη να ακολουθεί πίσω από τον Μάντζιο και με δυνατό σουτ να νικάει για δεύτερη φορά τον πορτιέρο των Γεωργιανών μέσα σε αποθέωση από τους 50.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές έκαναν διορθωτικές κινήσεις στις ενδεκάδες τους για να αλλάξουν λίγο την εικόνα του παιχνιδιού τους. Για τους γηπεδούχους ο Τεν Κάτε αντικατέστησε τους Μάτο και Νίλσον με τους Χριστοδουλόπουλο και Γκάμπριελ. Εσωτερικά ο Νίνης πήγε δίπλα στον Σιμάο και ο "πρώην" παίκτης του ΠΑΟΚ, σε ρόλο δημιουργικό και πίσω από τον Μάντζιο. Ο έτερος Βραζιλιάνος και νεοαποκτηθέντας Γκάμπριελ απλά αντικατέστησε στο δεξί άκρο τον διεθνή Σουηδό, Μίκαελ Νίλσον. Για τους φιλοξενούμενους, ο Γερμανός τεχνικός κ. Ράινερ άλλαξε τον Ντζούισε με τον "κλασικό" και σπουδαίο σκόρερ της Ντιναμό, Σπασόγιεβιτς.

Οι παίκτες της Τιφλίδας προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να εκμεταλλευθούν το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και στο 51' μετά την σέντρα του Οντικάτζε ο Γκαλίνοβιτς βγήκε να μπλοκάρει αλλά "καρδιοχτύπησε" τους πάντες αφού έχασε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του με συνέπεια ο Βύντρα να απομακρύνει πριν απειληθεί η εστία του Κροάτη.

Στο 56' ο δημιουργός και ο εκτελεστής του δεύτερου γκολ δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο με αντιστροφή των ρόλων, όταν ο "Σάλπι" πραγματοποίησε την σέντρα και ο "ξανθομάλης" με σουτ δεν μπόρεσε να απειλήσει. Ενα λεπτό αργότερα, ο Σαλπιγγίδης και πάλι έκανε την σέντρα αλλά ο Μάντζιος έβαλε το πόδι όσο χρειάζονταν να αλλάξει την πορεία της μπάλας στον Χριστοδουλόπουλο που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Η επιθετική πρωτοβουλία των "πράσινων" μετά τα πρώτα "χλωμά" λεπτά ήταν και πάλι εμφανή και στο 63', ήταν η σειρά του Μάντζιου να κάνει ωραία ντρίπλα και με δυνατό σουτ να κάνει τον Οβόνο να ανησυχήσει.

Η Ντιναμό λίγο έλειψε να "σιωπήσει" το ΟΑΚΑ, όταν στο 72' και μετά από ένα δεκάλεπτο με τους "πράσινους" να έχουν χαλαρώσει (και τον Τεν Κάτε να έχει σηκωθεί να διαμαρτύρεται γι' αυτό) ο Οντικάτζε πέρασε ωραία τον Σαριέγκι έκανε "συστημένη" σέντρα και ο Σπασόγιεβιτς με κεφαλιά έχασε ένα σίγουρο γκολ με τον Γκαλίνοβιτς ήδη εκτός θέσης.

τελικά, ότι δεν μπόρεσααν οι Γεωργιανοί το κατάφεραν οι "πράσινοι" και πάλι με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός εκμεταλλεύθηκε δύο λεπτά αργότερα (74') την λάθος απομάκρυνση του Οβόνο (στην σέντρα σουτ του Σπυρόπουλου από αριστερά) και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια από τον ίδιο, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Ο Τεν Κάτε στο τελευταίο δεκάλεπτο "έριξε" στο ματς και τον Ρουκάβινα αντί του Μάντζιου και είδε τον Βύντρα να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του. Μετά το φάουλ του Ιβανσιτς στο 83' ο Σιμάο με κεφαλιά γύρισε την μπάλα και ο διεθνής αμυντικός την έστειλε στα δίχτυα αλλά στο εξωτερικό μέρος τους, ξεγελώντας πολλούς οπαδούς που πανηγύρισαν πρόωρα.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον Πορτογάλο ρέφερι ανάγκασε τους 50.000 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Τεν Κάτε για την νίκη σχεδόν πρόκριση που συνοδεύθηκε από μια σπουδαία εμφάνιση.
Συνέντευξη Τύπου
Χενκ Τεν Κάτε

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ανάλογη απόδοση λόγω της κούρασης και δώσαμε περισσότερους χώρους στον αντίπαλο, όμως παρόλα αυτά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι καλό και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ήρεμοι στον επαναληπτικό.

Είναι ικανοποιητικό ότι οι παίκτες μαθαίνουν το σύστημα που θέλουμε να παίξουμε, όμως δεν είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Επαναλαμβάνω ότι το αποτέλεσμα ήταν καλό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητικό. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δυο γκολ. Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε διαφορετική εικόνα και ήμασταν λίγο τυχεροί μέχρι να σημειώσουμε το τρίτο γκολ.

Πέρα από την κούραση στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου μπορεί να έπαιξαν ρόλο και οι αλλαγές, ειδικά η μεσαία γραμμή δεν κρατούσε την μπάλα όπως θέλαμε. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί, ελπίζω να τους άρεσε η εικόνα και να είναι δίπλα στην ομάδα και στην συνέχεια. Στόχος μας είναι να παίζουμε παντού επιθετικά, εξαρτάται όμως και από τον αντίπαλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε όσο γίνεται στην Ευρώπη.

Έχουμε 27 παίκτες και κάποιοι ήταν εκτός αποστολής ή στον πάγκο. Ο Νίνης είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, μαθαίνει γρήγορα, όμως έχει να μάθει ακόμη πολλά. Μου αρέσει όμως ο τρόπος ου μαθαίνει και ότι μαθαίνει γρήγορα.

Κανονικά η προετοιμασία πρέπει να κρατάει έξι εβδομάδες, κάποιοι παίκτες έχουν μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασία, οπότε είναι λογικό να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης, όμως καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε 3-0 με κάποιους παίκτες να δείχνουν κουρασμένοι».

Ράινερ Τσόμπελ
«Το αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι δίκαιο, αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω για το ωραίο παιχνίδι. Αξίζουν μπράβο και στους δικούς μου παίκτες. Κρίνοντας γενικά το ματς οι παίκτες μου ήταν και λίγο τυχεροί σε σχέση με τις ευκαιρίες που έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ήταν άτυχοι καθώς μπορούσαν να μειώσουν σε 2-1 αλλά στην επόμενη φάση δέχθηκαν γκολ και έγινε το 3-0. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει ελπίδα, μέχρι να σφυρίξει τελευταία φορά ο διαιτητής, πρέπει να πιστέψει η ομάδα μου και θα πιστέψει αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να κατέβουμε, θα πηγαίναμε για καφέ».



Δ. Σαλπιγγίδης: "Θέλαμε ένα καθαρό σκορ. Είμαστε το φαβορί και ελπίζουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάμε εξίσου καλά, και θα πάρουμε μία ακόμα νίκη. Δεν είμαστε ακόμα στην επόμενη φάση πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και γιατί όχι ακόμα καλύτερα.

Η συμβολή του κόσμου ήταν πολύ σημαντική, εύχομαι να τον έχουμε πάντα δίπλα μας, μιας που φέτος παίζουμε σε μεγαλύτερο γήπεδο, και εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, είμαστε σε καλό σημείο. Στη συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα".



Α. Ρουκάβινα: "Ήταν ένα πολύ καλό σκορ, νικήσαμε και πάμε πιο άνετα στην Τιφλίδα, είμαστε πιο χαλαροί, ανυπομονώ να ζήσω και άλλα τέτοια εντός έδρας παιχνίδια με αυτό τον κόσμο. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά"

Ν. Πατέρας: "Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε θέαμα και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους. Γύρισε ο κόσμος, έτσι θα συνεχίσουμε, να έχουμε καλή πορεία".


Σ. Νίνης:
"Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είχαμε τον κόσμο μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό, Κάναμε την καλύτερη πρεμιέρα για τον κόσμο, ξεκινήσαμε καλά και το θέμα είναι να συνεχίσουμε καλά, έχουμε ένα σκορ ασφαλείας 3-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο απο οτι το δεύτερο οπου ήρθε η κούραση".
Όλα τα λεφτά...
Το "ζεστό" χειροκρότημα των φιλάθλων σε κάθε προσπάθεια των "πράσινων" αλλά και η "φωνή" της "πράσινης" εξέδρας (ΘΥΡΑ 13) που φώναξε εντυπωσιακό παρών και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απεργία του ΗΣΑΠ που δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα γύρω από το ΟΑΚΑ με συνέπεια αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού να μπουν καθυστερημένα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης




To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
1' Σουτ Παναθηναϊκός Νίνης
Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 15 δευτερόλεπτα ο Παναθηναϊκός απειλεί με δυνατό σουτ του Νίνη έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο με δυσκολία απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Γεωργιανών
5' Φάουλ Ντιναμό Τ. Πιρτσκχάλαβα
Φάουλ του Πιρτσκχάλαβα πάνω στο Νίνη σε πολύ καλό σημείο
5' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Καλή εκτέλεση από τον Σαλπιγγίδη που ανάγκασε τον Οβόνο να διώξει σε κόρνερ
12' Κίτρινη κάρτα Ντιναμό Τ. Ιντσκιρβέλι
13' Κίτρινη κάρτα Ντιναμό Τ. Γκβελεσιάνι
17' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Νίλσον
Εκπληκτική σέντρα του Σουηδού στην καρδιά της άμυνας της Ντιναμό, η οποία όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη καθώς Μάντζιος και Ίβανσιτς δεν κατάφεραν να κάνουν την κοντινή προβολή
19' Αλλαγή παίκτη Ντιναμό Τ.
Ο Τομασβίλι στη θέση του Ιντσκιρβέλι
20' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Μάντζιος
Σέντρα του Νίνη από τα δεξιά, ο Μάντζιος πήρε την κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Οβόνο
23' Γκολ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Εξαιρετική χαμηλή σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Ίβανσιτς στο δεύτερο δοκάρι με δυνατό σουτ "εκτελεί"" τον Οβόνο και κάνει το 1-0
37' Κίτρινη κάρτα Ντιναμό Τ. Κχμλάντζε
40' Δοκάρι Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς ξεπέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Ντιναμό όπου και πραγματοποίησε παράλληλη προς την εστία συρτή σέντρα, ο Σαλπιγγίδης μόνος του στο δεύτερο δοκάρι δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Νιγηριανού τερματοφύλακα
44' Κίτρινη κάρτα Ντιναμό Τ. Σ. Κάσια
45' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σέντρα του Ίβανσιτς από τα αριστερά, ο Σαλπιγγίδης μόνος του στο ύψος του πέναλτι υποδέχεται την μπάλα και με δυνατό σουτ τη στέλνει στο βάθος της εστίας του Οβόνο
45' Έναρξη καθυστερήσεων 2 Λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Χριστοδουλόπουλος στη θέση του Μάτος
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Γκάμπριελ στη θέση του Μάτος
46' Αλλαγή παίκτη Ντιναμό Τ.
Ο Σπασόγεβιτς στη θέση Ντζούισε
51' Ευκαιρία Ντιναμό Τ. Σπασόγεβιτς
Επικίνδυνη σέντρα του Οντικάτζε από τα δεξιά, ο Γκαλίνοβιτς δεν κατάφερε να μαζέψει σταθερά την μπάλα με αποτέλεσμα να τη χάσει μέσα από τα χέρια του, αλλά ο επερχόμενος Σπασόγεβιτς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του Κροάτη τερματοφύλακα
55' Σουτ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Σουτ του Ίβανσιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Οβόνο
56' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Όμορφη προσπάθεια του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά που απέφυγε τον Τομασβίλι, έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, αλλά κανείς παίκτης του ΠΑΟ δε βρέθηκε στην πορεία της μπάλας
63' Σουτ Παναθηναϊκός Μάντζιος
Καλό σουτ του Μάντζιου έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Οβόνο μπλόκαρε σταθερά
71' Κεφαλιά Ντιναμό Τ. Σπασόγεβιτς
Σέντρα του Οντικάτζε από τα δεξιά, ο Σπασόγεβιτς από πλεονεκτική θέση πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί καθετο δοκάρι του Γκαλίνοβιτς
71' Αλλαγή παίκτη Ντιναμό Τ.
Ο Νεργκάντζε στη θέση Ντιγκμελασβίλι
74' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Σέντρα του Σπυρόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Οβόνο, αλλά στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με σουτ έκανε το 3-0
80' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ρουκάβινα στη θέση του Μάντζιου
83' Κεφαλιά Παναθηναϊκός Βύντρα
Εξ' επαφής κεφαλιά του Βύντρα, η μπάλα κατέληξε άουτ
90' Έναρξη καθυστερήσεων 2 Λεπτά
92' Λήξη αγώνα

























































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ