ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Χοσέ Κόρντομπα για το "τριφύλλι", σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Panama's Jose Cordoba, right, and Guatemala's Rubio Rubin fight for the ball during a Concacaf Nations League soccer match at Rommel Fernandez stadium in Panama City, Tuesday, Oct. 17, 2023. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Panama's Jose Cordoba, right, and Guatemala's Rubio Rubin fight for the ball during a Concacaf Nations League soccer match at Rommel Fernandez stadium in Panama City, Tuesday, Oct. 17, 2023. (AP Photo/Arnulfo Franco) 2023 ARNULFO FRANCO / AP PHOTO

Το Instagram story του Χοσέ Κόρντομπα από την Πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα φούντωσε τις φήμες για τον Παναθηναϊκό, με δημοσιεύματα στη Βουλγαρία και τον Παναμά να αναφέρουν ότι το deal της μεταγραφής του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

Η περίπτωση του 22χρονου στόπερ από τον Παναμά, Χοσέ Κόρντομπα, δεν είναι καινούρια για τον Παναθηναϊκό, αφού από τον περασμένο Νοέμβριο δημοσίευμα από τη Βουλγαρία ανέφερε πως οι πράσινοι ενδιαφέρονταν για εκείνον.

Ο νεαρός αμυντικός δημοσίευσε ένα Instagram story από την πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα, γεγονός που αύξησε τις εικασίες για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το βουλγάρικο temasport, που επικαλείται δημοσιεύματα στον Παναμά, η Λέφσκι κατέληξε σε συμφωνία με τους πράσινους, με το deal να αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ώρες.

Το story του Χοσέ Κόρντομπα
Το story του Χοσέ Κόρντομπα

Είναι ένας παίκτης που κυριαρχεί στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1,87) και είναι διεθνής με τη εθνική ομάδα της χώρας του μετρώντας 10 συμμετοχές.

Η Λέφσκι Σόφιας τον απέκτησε αρχικά με τη μορφή του δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε του Παναμά πριν δώσει περίπου 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Έκτοτε είναι βασικό στέλεχος της Λέφσκι με την οποία φέτος μετράει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Τούρκου στόπερ Σαμέτ Ακαϊντίν και πρόθεση των πράσινων είναι να προχωρήσουν σε ακόμη μία μεταγραφή κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες αυτή δεν πρόκειται να είναι ο Χοσέ Κόρντομπα. Παρά το γεγονός πως το ταξίδι του στόπερ της Λέφσκι Σόφιας "συνδέθηκε" με τον Παναθηναϊκό, για το τριφύλλι δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ