ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Χοσέ Κόρντομπα σύμφωνα με τους Βούλγαρους

Panama's Jose Cordoba, right, and Guatemala's Rubio Rubin fight for the ball during a Concacaf Nations League soccer match at Rommel Fernandez stadium in Panama City, Tuesday, Oct. 17, 2023. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Panama's Jose Cordoba, right, and Guatemala's Rubio Rubin fight for the ball during a Concacaf Nations League soccer match at Rommel Fernandez stadium in Panama City, Tuesday, Oct. 17, 2023. (AP Photo/Arnulfo Franco) 2023 ARNULFO FRANCO / AP PHOTO

Την περίπτωση του 22χρονου στόπερ από τον Παναμά, Χοσέ Κόρντομπα, εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βουλγαρία.

Δημοσίευμα του "temasport" φέρνει το όνομα ενός παίκτη στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού ενόψει του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τον Χοσέ Κόρντομπα. Ο 22χρονος κατάγεται από τον Παναμά και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αριστερό μπακ.

Είναι ένας παίκτης που κυριαρχεί στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1,87) και είναι διεθνής με τη εθνική ομάδα της χώρας του μετρώντας 10 συμμετοχές.

Η Λέφσκι Σόφιας τον απέκτησε αρχικά με τη μορφή του δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε του Παναμά πριν δώσει περίπου 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Έκτοτε είναι βασικό στέλεχος της Λέφσκι με την οποία φέτος μετράει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ