ΓΑΛΛΙΑ

Παγέτ: Εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον οπαδό της Λιόν

Ο Ντιμιτρί Παγέτ είναι σωριασμένος στο έδαφος μετά από αντικείμενο που δέχτηκε στο Λιόν - Μαρσέιγ | 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντιμιτρί Παγέτ είναι σωριασμένος στο έδαφος μετά από αντικείμενο που δέχτηκε στο Λιόν - Μαρσέιγ | 21 Νοεμβρίου 2021 @2021 LAURENT CIPRIANI/AP IMAGES

Το ποινικό δικαστήριο της Λιόν καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό που έριξε το μπουκάλι στον Παγέτ, ενώ του επιβλήθηκε πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Παράλληλα πρέπει να πληρώσει μια συμβολική αποζημίωση ύψους ενός ευρώ στον ποδοσφαιριστή, τη Μαρσέιγ και τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αρκεί να το δηλώσει ως εισόδημα από εργασία.

Ολοκληρώθηκε η δίκη του οπαδού που έριξε το μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέτ στην αναμέτρηση της Λιόν με τη Μαρσέιγ, η οποία διακόπηκε λόγω της συγκεκριμένης ενέργειας.

Συγκεκριμένα τιμωρήθηκε σε εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ αν προχωρήσει σε νέα παράβαση του χρόνου για τα επόμενα δύο χρόνια και πέντε χρόνια απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, όπως πρότεινε ο εισαγγελέας.

Ωστόσο ακόμα και αν δεν προχωρήσει σε παράβαση, θα οδηγηθεί στη φυλακή αν δεν προχωρήσει σε μια συμβολική κίνηση.

Συγκεκριμένα, καλείται να πληρώσει ένα ευρώ αποζημίωση στον Παγέτ, ένα ευρώ στη Μαρσέιγ και ένα ευρώ στη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ωστόσο το συγκεκριμένο ποσό πρέπει να το δικαιολογήσει με εισόδημα από δουλειά, βάζοντάς τον στη διαδικασία εύρεσης εργασίας. Μάλιστα ο δικηγόρος του είναι ικανοποιημένος που γλίτωσε τη φυλάκιση, έστω και με αναστολή.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ