LIGUE 1

Λιόν - Μαρσέιγ: Οριστική διακοπή για τον τραυματισμό του Παγέτ από μπουκάλι

Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Το Λιόν - Μαρσέιγ διεκόπη οριστικά ύστερα από δύο ώρες διαβουλεύσεων για το μπουκάλι που έπεσε από την κερκίδα του "Γκρουπάμα" και τραυμάτισε τον Ντμιτρί Παγέτ στο πρόσωπο.

Ακόμα ένα παιχνίδι της Ligue 1 αμαυρώθηκε από επεισόδια που οδήγησαν στη διακοπή του. Το Λιόν - Μαρσέιγ στο "Γκρουπάμα" άρχισε κανονικά στην ώρα του, όμως στο 8ο λεπτό διεκόπη, όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων πέταξε μπουκάλι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Ντμιτρί Παγέτ που προσπαθούσε να εκτελέσει κόρνερ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπεσε στο έδαφος και αμέσως το παιχνίδι διεκόπη, με το γιατρό των Μασσαλών να του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Παγέτ σηκώθηκε πιάνοντας το πρόσωπό του και υποβασταζόμενος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ακολούθησαν οι παίκτες της Λιόν και το γαλλικό ποδόσφαιρο ζούσε τη μέρα της μαρμότας, αφού ανάλογα σκηνικά εκτυλίχθηκαν και στο Νις - Μαρσέιγ τον Σεπτέμβριο.

Οι διαβουλεύσεις διήρκεσαν για αρκετές ώρες, με τους παίκτες των Μασσαλών να αρνούνται να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα κι όταν ο οπαδός εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε από το γήπεδο.

Περίπου 1,5 ώρα έπειτα από τη διακοπή ανακοινώθηκε στους φιλάθλους ότι ο αγώνας θα αρχίσει ξανά, κάτι που εκνεύρισε τους παίκτες των φιλοξενουμένων. Οι παίκτες της Λιόν βγήκαν για ζέσταμα, όμως όχι κι αυτοί της Μαρσέιγ.

Ύστερα από περίπου 10 λεπτά, ο γυμναστής της Λιόν έδωσε εντολή στους παίκτες του να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής Ρουντί Πουκέ πήγε στα αποδυτήρια της Μαρσέιγ για να διαπιστώσει την κατάσταση του Παγέτ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στον αγώνα.

Δύο ώρες έπειτα από τη σέντρα του αγώνα, με νέα ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου έγινε γνωστό ότι δεν θα αρχίσει το παιχνίδι.

Η λίγκα είχε εκδώσει ήδη ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στις τοπικές αρχές για τα μέτρα φύλαξης αλλά και στη Λιόν ως γηπεδούχο για την ασφάλεια των δύο ομάδων. Επιπλέον, επισήμανε ότι υπήρχαν και ρατσιστικές φωνές εις βάρος του Παγέτ πριν από τον τραυματισμό του.

Η τύχη του αγώνα αναμένεται να αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Στο προηγούμενο τέτοιο περιστατικό, η Νις τιμωρήθηκε με ήττα στα χαρτιά και αφαίρεση ενός βαθμού (και ενός ακόμα με αναστολή).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ