LIGUE 1

Λιόν - Μαρσέιγ: Ο Παγέτ δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε

Λιόν - Μαρσέιγ: Ο Παγέτ δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι και το παιχνίδι διακόπηκε
TWITTER

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε το ντέρμπι μεταξύ της Λιόν και της Μαρσέιγ στο "Groupama Stadium", με τον Ντιμιτρί Παγέτ να δέχεται μπουκάλι στο κεφάλι και να καταρρέει στο χορτάρι, γεγονός που οδήγησε στη διακοπή της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι μεταξύ της Λιόν και της Μαρσέιγ για την 14η αγωνιστική της Ligue 1 αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό, όμως ο βασιλιάς των σπορ νικήθηκε για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν στην Γαλλία από τον άκρατο οπαδισμό και τον τυφλό φανατισμό.

Η απόδειξή ήρθε μόλις λίγα λεπτά από την έναρξη του αγώνα στο "Groupama Stadium", με τον Ντιμιτρί Παγέτ να πηγαίνει να εκτελέσει κόρνερ για λογαριασμό της Μαρσέιγ αλλά να δέχεται μπουκάλι στο κεφάλι από κάποιον οπαδό στην εξέδρα και το ματς να οδηγείται σε προσωρινή διακοπή.

Αμέσως μετά την κατάρρευση του Γάλλου μέσου των Μαρσεγέζων, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο των φιλοξενουμένων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια οι παίκτες του Χόρχε Σαμπαόλι κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.

Είναι δε εντυπωσιακό το γεγονός πως από τα 7 εκτός έδρας ματς στα οποία έχει λάβει μέρος στη φετινή Ligue 1 η Μαρσέιγ, στα 3 οι παίκτες της έχουν δεχτεί επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων, αφού παρόμοιο άγριο σκηνικό είχε εκτυλιχτεί στους αγώνες με την Νις και την Λανς.

Απομακρύνθηκε ο οπαδός, οργή από Ανρί

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου εντόπισαν τον οπαδό που πέταξε το αντικείμενο και τον έβγαλαν εκτός γηπέδου ενώ η διοίκηση των λιονέ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης πως αν ξαναρχίσει το παιχνίδι και υπάρχει η παραμικρή παρασπονδία στις εξέδρες, θα επιβληθούν κυρώσεις στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Τιερί Ανρί, που εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή για την γαλλική τηλεόραση, δήλωσε οργισμένος τα εξής: "Το Λιόν - Μαρσέιγ είναι σημαντικο ματς που όλος ο κόσμος θα το δει τηλεοπτικά. Για μία ακόμα φορά βλέπουμε ένα ματς που το διακόπτουν κάποιοι ανόητοι.

Δεν θέλω να είναι αυτή η εικόνα που στέλνει το γαλλικό πρωτάθλημα στους Άγγλους, στους Ισπανούς και στους Ιταλούς. Στην Αγγλία οι οπαδοί που προβαίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές αποβάλλονται διά παντός από το γήπεδο. Όχι για έναν μήνα ή δύο μήνες αλλά για πάντα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ