LIGUE 1

Ο εισαγγελέας πρότεινε εξάμηνη φυλάκιση και στέρηση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια στον οπαδό της Λιόν

Στιγμιότυπο μετά από τη ρήξη μπουκαλιού στον Παγέτ στο Λιόν - Μαρσέιγ
Στιγμιότυπο μετά από τη ρήξη μπουκαλιού στον Παγέτ στο Λιόν - Μαρσέιγ © 2021 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Ο εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί στον οπαδό της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέτ την ποινή φυλάκισης έξι μηνών και την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια.

Η δίκη του οπαδού της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Ντιμίτρι Παγέτ με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση των "λιονέ" με τη Μαρσέιγ, συνεχίστηκε με τον εισαγγελέα να προτείνει εξάμηνη φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε χρόνια.

Ο εισαγγελέας ανέφερε στην πρότασή του ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε κατόπιν πρόθεσης, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μάλιστα φαίνεται ότι αμέσως μετά την ενέργειά του είχε μια ικανοποίηση για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και ο ίδιος το αρνήθηκε στην απολογία του.

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι δεν πρέπει να δείχνουν ανοχή στα περιστατικά βίας, ότι αυτά είναι σοβαρά και ότι πρέπει να τιμωρηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απάτη, ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ένας οπαδός της Λιόν ζήτα ως αποζημίωση 500 ευρώ για δύο καρέκλες που έσπασε, τις οποίες είχε αγοράσει ως εισιτήριο διαρκείας.

Φυσικά αυτή δεν η τελική απόφαση, αλλά η πρόταση του εισαγγελέα. Ο συνήγορός του αντέδρασε, θεωρώντας υπερβολική την ποινή.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ