ΓΑΛΛΙΑ

Η απολογία του οπαδού της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Παγέτ: "Δεν ήθελα να τον πετύχω"

Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021
Ο Ντμιτρί Παγέτ της Μαρσέιγ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο ύστερα από αντικείμενο που δέχθηκε από φίλαθλο της Λιόν σε αγώνα για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Ο οπαδός της Λιόν βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Λιόν, προκειμένου να απολογηθεί για το μπουκάλι που έριξε στον Παγέτ στην αναμέτρηση της Λιόν με τη Μαρσέιγ. Ο ίδιος ζητάει συγγνώμη, τονίζοντας ότι δεν στόχευε αυτόν αλλά ότι ήθελε να το ρίξει γύρω του.

Ο οπαδός της Λιόν που έριξε το μπουκάλι στον Ντμίτρι Παγέτ, στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, η οποία αναβλήθηκε λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) στο Ποινικό Δικαστήριο της Λιόν, όπως μεταδίδει το "RMC". Μάλιστα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αδιάβροχο, το οποίο στην πλάτη του είχε το σήμα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου του θύμισε όσα είπε όταν το συνέλαβαν οι αστυνομικοί: "Λες ότι δέχθηκες ένα ποτήρι μπύρας και ήθελες να επιστρέψει το μπουκάλι σε αυτόν που σου έριξε την μπύρα".

Ο οπαδός απάντησε: "Έριξα το αντικείμενο με κατεύθυνση το γήπεδο, χωρίς να θέλω να πετύχω, αλλά να πιέσω καταστάσεις. Ήταν μ...κία, ήταν η τρέλα της στιγμής".

Μετά από μια μικρή παρέμβαση του προέδρου ο οπαδός πήρε και πάλι τον λόγο: "Θέλω να απολογηθώ στον Παγέτ και στη Λιόν. Πηγαίνω και παρακολουθώ παιχνίδια τα τελευταία 20 χρόνια. Δεν ήθελα να τον πετύχω. Στόχευα γύρω του. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω".

Όταν ο πρόεδρος του ανέφερε ότι είναι περίπλοκο που δεν ήθελε να τον πετύχει: "Πραγματικά μετανιώνω για την ακατάλληλη χειρονομία. Δεν ήξερα ότι δέχθηκε ένα μπουκάλι σε άλλο παιχνίδι. Δεν ξέρω".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ