ΑΡΗΣ

ΠΑΕ Άρης: "Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και θα επικρατήσει"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της προτρέπει τους φίλους της ομάδας να μην παρασύρονται από δημοσιεύματα και διατυπώνει την πίστη ότι το δίκαιο θα επικρατήσει τελικά στην υπόθεση του ban μεταγραφών για τις δυο επόμενες περιόδους.

Ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους φίλους της ομάδας να μην παρασύρονται από δημοσιεύματα όσον αφορά στο ban απαγόρευσης μεταγραφών για τις δυο επόμενες διαδοχικές περιόδους εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι κίτρινοι τονίζουν ότι η προσπάθεια για ανατροπή της απόφασης εναποτίθεται στα χέρια της διοίκησης και του νομικού επιτελείου, ενώ επαναδιατυπώνουν την πίστη τους ότι το δίκαιο που είναι με το μέρος της ομάδας θα επικρατήσει τελικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ:

"Προτρέπουμε τους φίλους του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους σε ότι λέγεται ή γράφεται καθημερινά αναφορικά με το ban της FIFA και τις παλιές… αμαρτίες που μας ταλαιπωρούν. Ειδικότερα να μην δίνουν σημασία στις απόψεις των «ειδικών», που βρίσκουν ευκαιρία να διαφημιστούν δωρεάν στην πλάτη του ΑΡΗ.

Η διοίκηση και η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ χειρίζονται το ζήτημα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τη δεδομένη στιγμή δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η δημοσιοποίηση των ενεργειών μας. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και στο τέλος θα επικρατήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο πρόβλημα για χρέη ύψους 198.000 ευρώ στον Ίμπε
Έστειλε τον φάκελο στον Γεραπετρίτη
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ