Άρης: Έστειλε τον φάκελο στον Γεραπετρίτη

Ο Άρης απέστειλε στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον φάκελο με όλα τα έγγραφα που "πιστοποιούν πως η νέα δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ".

Προ ημερών η FIFA τιμώρησε τον Άρη με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο, εξαιτίας οφειλών οι οποίες αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ. Τις μέρες που ακολούθησαν οι "κίτρινοι" είχαν τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και το διευθυντή του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, αναφορικά με τη βαριά "καμπάνα" από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Όπως αναμενόταν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έστειλε στον Γεραπετρίτη τον φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, για το οποίο επί της ουσίας προήλθε η ποινή από τη FIFA (οι οφειλές δημιουργήθηκαν σε προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς).

Πλέον ο Άρης περιμένει να υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί "οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ" όπως ανέφεραν οι "κίτρινοι" σε προ ημερών ανακοίνωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: "Η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για δίκαιη λύση και θα υπάρξει επαφή με τη FIFA"
Χαριστέας: "H ομάδα πλήρωσε όλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος"
Η απειλή της FIFA στην ΕΠΟ λόγω Άρη
 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.