ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε ακρόαση ο Δικέφαλος, για το πανό που ανέβηκε στην Τούμπα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο του Europa Conference League
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο του Europa Conference League INTIME

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κλήθηκε σε ακρόαση από την ΔΕΑΒ για ένα πανό που υπήρχε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Ένα πανό που υπήρχε στο γήπεδο της Τούμπας και το οποίο ζήτησε ο διαιτητής να κατέβει, είχε προκαλέσει την καθυστέρηση στη σέντρα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα από εκείνο το γεγονός, ανέλαβε δράση η ΔΕΑΒ, με την Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας να καλεί σε ακρόαση την ασπρόμαυρη ΠΑΕ λόγω του περιεχομένου του συγκεκριμένου πανό που έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες του γηπέδου του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο "Τούμπας" Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο "ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ" – "ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ".

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ