LA LIGA

Οσασούνα - Ρεάλ 1-3: Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο παρά τα δύο χαμένα πέναλτι του Μπενζεμά

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαδάρ", Παμπλόνα | Τετάρτη 20 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαδάρ", Παμπλόνα | Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ χρειάζεται ακόμα 4 πόντους για να φτάσει στην κατάκτηση της La Liga, ύστερα από τη νίκη της με 3-1 στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα. Ο Σέρχιο Ερέρα απέκρουσε δύο πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά.

Οι επτά βαθμοί έγιναν τέσσερις. Τόσους χρειάζεται η Ρεάλ έπειτα από το πέρας της 33ης αγωνιστικής στη La Liga για να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Ισπανίας, ύστερα από τη νίκη της με 3-1 επί της Οσασούνα στην Παμπλόνα.

Οι "μερένγκες" προέρχονταν από το θρίαμβο στη Σεβίλλη και η ψυχολογία τους ήταν στα ύψη, με συνέπεια ο Κάρλο Αντσελότι να κάνει rotation και να δικαιωθεί. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Ντάβιντ Αλάμπα άνοιξε το σκορ και μπορεί στην επόμενη φάση να ισοφάρισε ο Άντε Μπούντιμιρ, το παιχνίδι είχε πάρει το δρόμο του.

Οι καλές στιγμές των Μαδριλένων ήταν πολλές και πριν ολοκληρωθεί το 1ο μέρος ήρθε το δεύτερο γκολ, αυτήν τη φορά από τον Μάρκο Ασένσιο. Με την έναρξη του 2ου μέρους, η Ρεάλ είχε την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη, όμως συνέβη κάτι ασυνήθιστο, είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά. Δύο φορές ο Γάλλος επιθετικός νικήθηκε από τον Σέρχιο Ερέρα σε εκτελέσεις πέναλτι στο 52' και στο 59', με συνέπεια οι Βάσκοι να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Χαγκόμπα Αρασάτε δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους για τον Τιμπό Κουρτουά (αν και είχαν μία καλή στιγμή) και τελικά οι αντεπιθέσεις της Ρεάλ έφεραν και το τρίτο γκολ, με τον Λούκας Βάθκεθ στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ