LA LIGA

Ατλέτικο - Γρανάδα 0-0: Ο Καράνκα έκανε ζημιά στους πρωταθλητές και ως προπονητής

Ο Γιανίκ Καράσκο της Ατλέτικο μονομαχεί με τον Κίνι της Γρανάδα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 20 Απριλίου 2022
Ο Γιανίκ Καράσκο της Ατλέτικο μονομαχεί με τον Κίνι της Γρανάδα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο "κόλλησε" στο 0-0 με αντίπαλο τη Γρανάδα στη Μαδρίτη, στο ντεμπούτο του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο των φιλοξενουμένων.

Ο Αϊτόρ Καράνκα συνήθιζε να χαλάει επιθέσεις της Ατλέτικο ως παίκτης της Αθλέτικ, αν και η κόντρα των δύο πλευρών γιγαντώθηκε στα χρόνια του στη Ρεάλ. Την Τετάρτη βρέθηκε στο "Γουάντα Μετροπολιτάνα" για την πρεμιέρα του ως τεχνικός της Γρανάδα και έκανε ζημιά στους πρωταθλητές και με αυτήν την ιδιότητα, αφού απέσπασε ισοπαλία 0-0 για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Ο αγώνας ήταν μονόπλευρος από την αρχή μέχρι το τέλος, αν και υπήρξαν διαστήματα, ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά "ήσυχοι" στον αγωνιστικό χώρο. Όσο κυλούσαν τα λεπτά και οι 43.517 θεατές πίεζαν για ένα γκολ, αλλά και με την είσοδο των ορεξάτων Λουίς Σουάρες και Ματέους Κούνια, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε απείλησαν περισσότερο. Το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ όμως και το 0-0 επιστρέφει το... δώρο της Μπέτις, στη μάχη της τετράδας.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ