ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ως πρωταθλητής... στο EURO ο "Ιβ"

Ως πρωταθλητής... στο EURO ο "Ιβ"
Ιβανσιτς

Ως πρωταθλητής Ελλάδος θέλει να πάει στο EURO ο Ιβανσιτς. "Κατάσκοποι" για Μάτος

Ως ένα γκολ όνειρο χαρακτήρισε την απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ματς με την Βέροια ο Αντρέας Ίβανσιτς, ο οποίος δεν δέχτηκε τα συγχαρητήρια των Αυστριακών δημοσιογράφων για την... κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος
" Να σε συγχαρούμε για το πρωτάθλημα;", ήταν η ερώτηση του Κρίστιαν Όρτλεπ της εφημερίδας «ÖSTERREICH» για να εισπράξει την αρνητική απάντηση του μέσου του "τριφυλλιού".

" Όχι, όχι. Όποιος πιστεύει ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε έπειτα από αυτό το ματς τότε κάνει λάθος. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση και έχουμε επιστρέψει στο δρόμο της επιτυχίας. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το μομέντουμ και να αγωνιστώ ως πρωταθλητής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

Το γκολ που πέτυχε ο Ίβανσιτς στο κλειστοφοβικό ματς με την Βέροια ανακούφισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και μαγνήτισε τα βλέμμα των συμπατριωτών του με την ομορφιά του.

" Ήταν αλήθεια ένα ονειρικό γκολ. Μπορώ να πω ότι ήταν το πιο σημαντικό μου γκολ για τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από την καθημερινή προπόνηση παραμένω μαζί με κάποιους άλλους παίκτες για περίπου μισή ώρα και προπονούμαστε σε εκτελέσεις φάουλ", ανέφερε ο Ίβανσιτς αποκαλύπτοντας τη δίψα που έχουν οι παίκτες του "τριφυλλιού" για να τερματίσουν τα χρόνια ξηρασίας.

Ιβανσιτς: "Το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει"

Ο αρχηγός της Εθνικής Αυστρίας μιλώντας για το παιχνίδι με την Βέροια αλλά και το ευρωπαϊκό μαςτ με την Ρέιντζερς, στην προσωπική του ιστοσελίδα, υποστήριξε: " Πέτυχα το πρώτο μου γκολ μετά από πολλές εβδομάδες και μάλιστα αυτό έκρινε τον αγώνα.

Έτσι πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Ο αγωνιστικός χώρος και η βροχή δεν ήταν η καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η Βέροια αμύνθηκε μαζικά και ήταν πολύ δύσκολα να διασπάσουμε την άμυνά της και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.



Μπορούσαμε να απειλήσουμε μόνο με στημένες φάσεις και όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο δύσκολα ήταν για μας τα πράγματα, ενώ οι παίκτες της Βέροιας αποκτούσαν αυτοπεποίθηση. Το 1-0 σημειώθηκε στο 71’ από ένα χτύπημα φάουλ που εκτέλεσα από 25 μέτρα και στο οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας.

Ίσως ήταν το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως τώρα.

Στα εναπομείναντα λεπτά κρατήσαμε στα σίγουρα την μπάλα για να φτάσουμε στη νίκη.

Πλέον έρχεται για μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στη Ρέιντζερς στη Γλασκώβη. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε μία εβδομάδα μετά να πάρουμε την πρόκριση επί των Σκωτσέζων στην Αθήνα

".

Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι βλέπουν Μάτος

"Κατάσκοποι" για χάρη του Μαρσέλο Μάτος θα βρεθούν στο "Αϊμπροξ" προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος των "πράσινων" αποτελεί "μήλον της έριδος" για πολλούς συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο αφού από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς έχει κερδίσει πόντους στις μεγάλες ομάδες που τον παρακολουθούν διακριτικά.

Ανθρωποι της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Σίτι τόνισαν ότι θα βρεθούν στην Γκλασκώβη και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Ρέιντζερς-Παναθηναϊκός, για τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ