ΗΡΑΚΛΗΣ

Οριστικά εκτός ο Έμερσον με Πανιώνιο

Οριστικά εκτός ο Έμερσον με Πανιώνιο
έμερσον

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο με τον Έμερσον να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του

Έμερσον εξακολούθησε το ατομικό πρόγραμμά του και ετέθη εκτός αποστολής. Όσο για τον Νικολόπουλο θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει στην Αθήνα, καθώς από χθες βρίσκεται δίπλα στην σύζυγο και στη νεογέννητη κόρη του.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επέλεξε τους εξής 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του με αυτούς να είναι οι: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Γιαννούλης, Ραγκουέλ, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Μπίνιο, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Γκαρσία, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Γιάντσης, Χλωρός και Κομβολίδης.

Αύριο, πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ηρακλή θα επιλέξει την τελική 18άδα της αναμέτρησης. Η αποστολή του "Γηραιού" είναι να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 16:45, ενώ ο προγραμματισμός της πτήσης επιστροφής την Κυριακή είναι στις 23:00 από το "Ελευθέριος Βενιζέλος".


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ