ΗΡΑΚΛΗΣ

Χρέος η προστασία της ομάδας

Χρέος η προστασία της ομάδας
Ηρακλής οπαδοί

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση απευθυνόμενη προς τους φιλάθλους της, ζητώντας την προστασία της ομάδας

" Με αφορμή το γεγονός ότι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, επέβαλλε με σημερινή απόφασή της την ποινή προστίμου πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ στην ομάδα μας, λόγω υβριστικών συνθημάτων οπαδών μας στον αγώνα με την Ξάνθη, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επικαλείται το ένστικτο αυτοπροστασίας, που διαθέτει σε αναπτυγμένο βαθμό ο κάθε Ηρακλειδέας υπέρ της ομάδας του, ώστε να εκλείψουν ανάλογα φαινόμενα.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, η Διοίκηση της ΠΑΕ και το αγωνιστικό τμήμα, δίνουν καθημερινό αγώνα με τεράστια προβλήματα, υπό συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες, προσπαθώντας να ορθοποδήσουν το «κυανόλευκο» ποδόσφαιρο και να προσφέρουν όραμα και προοπτική για το μέλλον. Σε αυτόν το δύσκολο αγώνα χρειάζονται συμπαράσταση από εσένα. Μια συμπαράσταση, που την προσφέρεις σε όλα τα γήπεδα και αυτό είναι κάτι που στηρίζει την μέχρι τώρα αγωνιστική διαδρομή. Ωστόσο η συμπαράσταση πρέπει να μείνει μακριά από ακρότητες ικανές να παγιδεύσουν την συνολική προσπάθεια, με άδικα και αδικαιολόγητα πρόστιμα και πάσης φύσης ποινές, που θέτουν επιπλέον προβληματισμούς και κλυδωνισμούς στα θεμέλια αυτής της προσπάθειας.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, διοχέτευσε την δυναμική σου σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, με συνθήματα υπέρ της ομάδας μας και όχι με ύβρεις εναντίον των αντιπάλων. Η ομάδα έχει ανάγκη από την θετική υπόσταση της υποστήριξής σου και όχι από λογικές που την βάζουν σε προβληματισμό. Είσαι με τον ΗΡΑΚΛΗ, στηρίζεις τον ΗΡΑΚΛΗ, προστατεύεις τον ΗΡΑΚΛΗ, φωνάζεις για τον ΗΡΑΚΛΗ



", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Μετά τον Έμερσον η σειρά του Νικολόπουλου

Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιλάμβανε μία προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Μπίνιο "μπήκε" σε μέρος της ομαδικής προπόνησης και αύριο αναμένεται να προπονηθεί εξ ολοκλήρου κανονικά. Ο Έμερσον άρχισε ατομικό πρόγραμμα, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, λόγω έλλειψης χρονικών περιθωρίων.

Ο Νικολόπουλος δεν προπονήθηκε, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο από κτύπημα, υποβλήθηκε σε ακτινογραφικό έλεγχο, που έδειξε ότι δεν υφίσταται κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Πάντως, λόγω του ότι τα χρονικά περιθώρια μέχρι την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι στενά, εκφράζεται ανησυχία ως προς το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Περπερίδης άρχισε να μετέχει σε μέρος της ομαδικής προπόνησης, ενώ ο Παπαζαχαρίας αναρρώνει μετά την επέμβαση. Για αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί αύριο στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα στις 11:00.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ