CHAMPIONS LEAGUE

Οργή από οπαδούς της Μπαρτσελόνα για το like του Μέσι σε ποστάρισμα του Λαουτάρο

Οργή από οπαδούς της Μπαρτσελόνα για το like του Μέσι σε ποστάρισμα του Λαουτάρο
@2022 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να κάνει like σε πανηγυρικό ποστάρισμα του Λαουτάρο Μαρτίνες μετά από το 3-3 της Ίντερ στο "Καμπ Νόου" και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε φίλους της Μπαρτσελόνα, με κάποιους να τον αποκαλούν ακόμα και... προδότη.

Η Μπαρτσελόνα ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Ίντερ το βράδυ της Τετάρτης στο κατάμεστο "Καμπ Νόου" για να αλλάξει τη μοίρα της στο φετινό Champions League και να πάρει τα πάνω της στη μάχη της 2ης θέσης, όμως εκείνοι που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι Μιλανέζοι.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έδειξε χαρακτήρα και το φινάλε την βρήκε να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας (3-3), για να διατηρήσει το +3 από τους μπλαουγκράνα και να είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στους "16" του θεσμού (αρκεί να νικήσει εντός έδρας την Βικτόρια Πλζεν την 5η αγωνιστική).

"Καρδιά, προσωπικότητα, ταπεινότητα", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Λαουτάρο Μαρτίνες, συνοδεύοντας αυτά τα λόγια με τέσσερις φωτογραφίες από την αναμέτρηση (μία ομαδική και τρεις πανηγυρικές), με τον φορ των νερατζούρι να αποθεώνεται από τους θαυμαστές του και να δέχεται μεταξύ άλλων ένα like που συζητήθηκε έντονα.

Οργή από οπαδούς της Μπαρτσελόνα για το like του Μέσι σε ποστάρισμα του Λαουτάρο
PRINT SCREEN

Αυτό του Λιονέλ Μέσι, με τον Pulga να επιδοκιμάζει τον συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής αλλά η συγκεκριμένη κίνηση να βρίσκει έντονες αντιδράσεις από πλευράς φίλων της Μπαρτσελόνα, που τη θεώρησαν unfair από την πλευρά του, υπό την έννοια πως στράφηκε εμμέσως κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του.

Χαρακτηριστισμοί όπως "προδότης" και "μισθοφόρος" χρησιμοποιήθηκαν από αρκετούς εξαγριωμένους φίλους της "Μπάρτσα", που ίσως όμως σε λίγους μήνες από τώρα ξεχάσουν αυτή την αντίδραση του Μέσι, με δεδομένο πως είναι πιθανό το σενάριο της επιστροφής του στην Βαρκελώνη για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα όπου μεγαλούργησε για 17 ολόκληρα χρόνια.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ