ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπουσκέτς: "Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μας επηρεάσει στο clásico"

Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022
Οι Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 © 2022 EMILIO MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, υποστήριξε ότι η ισοπαλία 3-3 με την Ίντερ θα έχει επιπτώσεις στην ομάδα ενόψει του κυριακάτικου clásico κόντρα στη Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς εμφανίστηκε αρκετά σκληρός στις δηλώσεις του έπειτα από την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στο "Καμπ Νόου" που δυσκολεύει την υπόθεση πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League.

Ο αρχηγός των Καταλανών υποστήριξε ότι το 3-3 θα παίξει ρόλο στην ομάδα ενόψει του clásico με τη Ρεάλ την προσεχή Κυριακή. "Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι αυτό το αποτέλεσμα θα μας επηρεάσει στο clásico", δήλωσε.

"Ήταν μια απογοήτευση. Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά με τις μεταγραφές που κάναμε πρέπει να στοχεύουμε πιο ψηλά. Δεν έχει κριθεί κάτι μαθηματικά, όμως είναι δύσκολο. Δεν ήμασταν δυνατοί σε κάποιους τομείς και το πληρώνουμε στο Champions League. Ήταν κορώνα - γράμματα και πήγε στραβά για εμάς στο 2ο ημίχρονο".

"Το πρώτο γκολ τους έδωσε ένα πλεονέκτημα και στη συνέχεια ακολουθούσαμε. Φαίνεται πως όποτε σκόραραν, δημιουργείτο ένα χάος για εμάς¨. Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κυριαρχήσαμε, βρίσκαμε παίκτες ανάμεσα στις γραμμές, αλλά το πρώτο γκολ τους μας έκανε να χάσουμε την ισορροπία μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ