ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Είμαι θυμωμένος, δεν γινόταν να αποτύχουμε αλλά το κάναμε"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Τσάβι δήλωσε πως είναι λυπημένος από την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στο Καμπ Νόου, τονίζοντας πως η ομάδα του απέτυχε.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα και η Ίντερ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τον Λεβαντόβσκι να σκοράρει στο 90+2' και να κρατάει ζωντανούς τους "μπλαουγκράνα", με τους νερατζούρι που είναι δεύτερη στο +3 να έχουν πλέον το πάνω χέρι.

Στο φινάλε ο Τσάβι εξέφρασε τη λύπη του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως είναι θυμωμένος γιατί η ομάδα του απέτυχε, ενώ υποστήριξη ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

"Αξίζαμε περισσότερα, αλλά αυτό είναι το Champions League. Έπρεπε να παίξουμε στο πρώτο ημίχρονο με αυτή την ένταση και τον ρυθμό. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και εμείς δεν αμυνθήκαμε καλά.

Νομίζω ότι η προσέγγιση ήταν καλή. Ίσως δεν κατάφερα να μεταφέρω την ένταση στο δεύτερο μέρος. Αν αποτύχει η άμυνα, αποτυγχάνω και εγώ. Αν ο Πικέ ή ο Μπουσκέτς αποτύχουν, εγώ αποτυγχάνω ως προπονητής. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη.

Ως cule είμαι λυπημένος και λίγο θυμωμένος. Πρώτον, πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Δεν μπορούσαμε να αποτύχουμε και έχουμε αποτύχει. Τους άξιζε μια νίκη για την ατμόσφαιρα. Ήταν υπέροχος ο κόσμος. Ο στόχος είναι ακόμα η κατάκτηση τίτλων", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ