ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ζιντάν: "Δεν μας λείπει ο Κριστιάνο"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gestures during a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 5, 2019. Real Madrid will play against Galatasaray in a Champions League soccer match Group A on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gestures during a press conference at the team's Valdebebas training ground in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 5, 2019. Real Madrid will play against Galatasaray in a Champions League soccer match Group A on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς γκολ, όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν πιστεύει πως οι "μερένγκες" δεν χρειάζονται τον Ρονάλντο για το σκοράρισμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα στις τελευταίες αναμετρήσεις. Μάλιστα, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Γάλλο τεχνικό εάν λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα του με τον 47χρονο τεχνικό να ενοχλείται από την ερώτηση, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος δεν λείπει από την ομάδα του.

"Όχι δεν μας λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μας λείπει η συνέχεια και η συνέπεια αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, απλά δεν πετύχαμε γκολ για δύο παιχνίδια. Είναι μόνο δύο αγώνες. Δεν το καταλαβαίνω. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Θα επιστρέψουμε, θα προπονηθούμε, θα βρούμε λύσεις και θα νικήσουμε ξανά".

Photo Credits: AP / Manu Fernandez

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ