ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ασένσιο υπέστη ρήξη χιαστού!

Ρεάλ: Ο Ασένσιο υπέστη ρήξη χιαστού!

O Μάρκο Ασένσιο αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Ρεάλ με την Άρσεναλ και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των Μαδριλένων κάνει λόγο για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο!

H Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Άρσεναλ (2-2 η κανονική διάρκεια) στο πλαίσιο του International Champions League, αλλά ο αγώνας επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μάρκο Ασένσιο. Ο Ισπανός επιθετικός, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, είδε το αριστερό πόδι του να κολλάει στο έδαφος και αμέσως κατάλαβε πως είχε πάθει κάτι σοβαρό.

Άμεσα μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ αναφέρουν πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού! Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος εξτρέμ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, δημιουργώντας ένα σημαντικό κενό στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε απαισιόδοξος όσον αφορά στη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ασένσιο, αναφέροντας πως "όλοι ανησυχούμε, καθώς πρόκειται για τραυματισμό στο γόνατο. Πήγε απευθείας στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Δείχνει να είναι κάτι άσχημο και γι' αυτό το λόγο είναι η χειρότερη ημέρα για εμάς".

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά νωρίτερα, o Ισπανός επιθετικός είχε σημειώσει ένα υπέροχο γκολ ύστερα από συνεργασία με τον Μαρσέλο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τη Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παπασταθόπουλος: Αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε τρία λεπτά κόντρα στη Ρεάλ!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ