ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν θα πείσει τον Σέρχιο Ράμος να παραμείνει

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives tactical advise to Real Madrid's Sergio Ramos during a Champions League, Group F soccer match between Real Madrid and Sporting, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane gives tactical advise to Real Madrid's Sergio Ramos during a Champions League, Group F soccer match between Real Madrid and Sporting, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να πείσει τον Σέρχιο Ράμος να παραμείνει στο "Μπερναμπέου", σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca".

Ισπανικά Μέσα αποκάλυψαν τις τάσεις φυγής του Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η "Marca" έγραψε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι ενήμερος για την κατάσταση και υπήρξε προ 15 ημερών συνάντηση με την αρχηγό των "μερένγκες", ώστε να διορθωθούν οι μεταξύ τους σχέσεις.

Η "Marca" σε συνέχεια του προηγούμενου της ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι διοικούντες των Μαδριλένων αναμένεται να παίξουν το χαρτί του Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε να κάνουν τον Ράμος να αλλάξει στάση. Μάλιστα, ο Ισπανός σέντερ μπακ έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του στον προπονητή του, με τον Γάλλο τεχνικό να κάνει οτιδήποτε να τον μεταπείσει.

Ο Ζιζού του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι αναντικατάστατος στην ομάδα, ενώ εμπιστεύεται και τον Πέρεθ στη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Ο Ράμος βρίσκεται διακοπές στις ΗΠΑ και αναμένεται να συναντήσει τον πρόεδρο των "μερένγκες", όταν επιστρέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μεταγραφή του Έρικσεν στην Ρεάλ περνάει από την Μπέτις
Γουάντα Νάρα για Ικάρντι: "Λάθη κάνει αυτός που έχει αρχ@@@@@"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ