ΑΓΓΛΙΑ

Η μεταγραφή του Έρικσεν στην Ρεάλ περνάει από την Μπέτις

Argentina's Giovani Lo Celso listens to national anthems during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Argentina's Giovani Lo Celso listens to national anthems during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Τότεναμ ψάχνει νέο δημιουργό στη μεσαία γραμμή της και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για ν' αφήσει την Μπέτις και να μετακομίσει στο Λονδίνο.

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο πήγε δανεικός από την Παρί στην Μπέτις, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και οι Ισπανοί τον αγόρασαν από τους Γάλλους έναντι 22.000.000 ευρώ. Ωστόσο, ο 24χρονος Αργεντινός ίσως να μην βρίσκεται στις τάξεις της πρώην αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League τη νέα χρονιά.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Λο Σέλσο είναι το "κλειδί" της μεταγραφής του Κρίστιαν Έρικσεν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς συνδέονται αυτοί οι δύο; Στην Ιβηρική Χερσόνησο, λοιπόν, επιμένουν ότι η Τότεναμ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να κάνει δικό της τον Λο Σέλσο ως αντί-Έρικσεν.

Οι Άγγλοι φέρονται έτοιμοι να πληρώσουν 60.000.000 ευρώ για τον παίκτη, αλλά η Μπέτις αξιώνει κάτι παραπάνω διότι από τα 60 εκατ. ευρώ πρέπει να δώσει τα 12.000.000 ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που συμφωνήθηκε κατά τις διαπραγματεύσεις των δύο κλαμπ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ