ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνάντηση Ράμος - Πέρεθ στο σπίτι του αρχηγού

Real Madrid's Sergio Ramos reacts after failing to score during a La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real Madrid's Sergio Ramos reacts after failing to score during a La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP

Ο αργηχός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ενώ υπήρξε και συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "Marca".

Το μέλλον του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, είναι αμφίβολο, αναφέρει η ισπανική εκπομπή "El Chiringuito" και επιβεβαιώνει η εφημερίδα "Marca", η οποία πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα.

Η κακή σεζόν των "μερένγκες" μπορεί να αφήσει σημάδια στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ειδικά αν υπάρξει αποχώρηση του Ράμος. Το ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι οι σχέσεις του 33χρονου κεντρικού αμυντικού με τη "Βασίλισσα" έχουν ψυχρανθεί μετά τον διαπληκτισμό που υπήρξε μεταξύ του αρχηγού των Μαδριλένων και του Φλορεντίνο Πέρεθ, έπειτα από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Champions League.

Ο Ράμος σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, χωρίς όμως να βγαίνει προς τα έξω κάτι επίσημο από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, ώστε να κάνουν την κίνησή τους.

Η "Marca" αποκάλυψε επίσης ότι ο Πέρεθ δεν εξεπλάγην από τη στάση του Ράμος και μάλιστα πριν 15 μέρες τον επισκέφθηκε στο σπίτι του. Παρόντες ήταν η οικογένειά του και ο εκπρόσωπός του. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες και τις σκέψεις του Ράμος για το μέλλον.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους "μερένγκες" μέχρι και το 2021 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος δεν βρήκε βάρη και προπονείται με φιάλη νερού
Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρα Νεϊμάρ - Εμπαπέ από τον ισπανικό Τύπο
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ