ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Μίσιτς

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Γιόσιπ Μίσιτς γι' ακόμη ένα χρόνο με ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της σεζόν.

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το δανεισμό του Κροάτη μέσου γι' ακόμη ένα έτος, ενώ υπάρχει και ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή την επόμενη σεζόν.

Η ρήτρα του Γιόσιπ Μίσιτς έπρεπε κανονικά να πληρωθεί την φετινή χρονιά, με τα δεδομένα να διαφοροποιούνται εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Κροάτης μέσος. Ωστόσο, οι επαφές των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν.

Ο Μίσιτς συνεχίζει μέχρι τον Αύγουστο την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση αφαίρεση κύστης από τη βουβωνική χώρα. Έπειτα από αυτό το διάστημα θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τονισθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας που έκανε με τον Μίσιτς στις αρχές του 2020 για τριετή συνεργασία. Η απόφαση του Δικεφάλου είναι να τηρήσει στο ακέραιο όσα συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή δείχνοντας σεβασμό στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Μίσιτς κέρδισε το βραβείο του MVP του Δικεφάλου της σεζόν 2019/2020, ενώ αγωνίστηκε φέτος σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 11 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ