ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα συμφωνία για Μίσιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το θέμα του Γιόζιπ Μίσιτς παραμένει ανοικτό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κροάτης μέσος να έχει ανατρέψει την αρχική συμφωνία που είχε ο ΠΑΟΚ με την Σπόρτινγκ.

Η ρήτρα των 2.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ δεν πληρώθηκε και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους που από ότι φαίνεται καταλήγουν σε μια διαφορετική συμφωνία.

Σύμφωνα με την O JOGO ο ΠΑΟΚ προτείνει να καταβάλλει στην Σπόρτινγκ το ποσό του 1.000.000 ευρώ άμεσα και το υπόλοιπο της ρήτρας που έχει συμφωνηθεί όταν ο παίκτης επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας. Κάτι που φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους του Πορτογάλους που αντιλαμβάνονται ότι τα δεδομένα με τον παίκτη έχουν αλλάξει.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τονισθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει τους όρους της συμφωνίας που έκανε με τον Μίσιτς στις αρχές του 2020 για τριετή συνεργασία. Η απόφαση του Δικεφάλου είναι να τηρήσει στο ακέραιο όσα συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή δείχνοντας σεβασμό στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Μίσιτς που τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κύστης από τη βουβωνική χώρα συνεχίζει την θεραπεία του και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Θα μιλήσει με Σαββίδη ο Βιεϊρίνια
Εγκλωβισμένος στο "χρυσό" συμβόλαιο
Η αλήθεια για Φορτούνη - Σταφυλίδη και Τράμπζονσπορ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ