ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία το θέμα του αθλητικού διευθυντή

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΠΑΟΚ εντείνονται το θέμα του διαδόχου του Μάριο Μπράνκο στην αθλητική διεύθυνση της ομάδας παραμένει ανοικτό.

Η περίπτωση του Όλαφ Ρέμπε είναι μια από αυτές που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να είναι και η μοναδική. Οι επαφές που γίνονται με το 42χρονο Γερμανό είναι προχωρημένες και κρατούν εδώ και αρκετό καιρό με τις δύο πλευρές πάντως να έχουν και τις εναλλακτικές τους. Ο Ρέμπε είναι ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου αλλά υπάρχουν και άλλοι σε αυτή.

Τα δεδομένα για τις αναζητήσεις του ΠΑΟΚ δεν έχουν αλλάξει. Ο διάδοχος του Μάριο Μπράνκο θα είναι από το εξωτερικό και το κύριο στοιχείο στο βιογραφικό του θα είναι η δυνατότητα του να δημιουργεί και να εκμεταλλεύεται την υπεραξία των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Η λογική θα είναι να έρχονται στην Τούμπα παίκτες που θα μπορούν να έχουν μεταπωλητική αξία, προκείμενου να γίνει ο ΠΑΟΚ μια ομάδα με δυνατότητα να επωφελείται από αγορές και παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Η οικογένεια Σαββίδη θα αποφασίσει ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός και θα δώσει το ΟΚ για να τρέξουν οι οριστικές εξελίξεις για να προκύψει οριστική συμφωνία. Κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Jogo: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπατάγλια
ΠΑΟΚ: Ρέμπε κι άλλος ένας για τεχνικός διευθυντής

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ