ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ρέμπε κι άλλος ένας για τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Ρέμπε κι άλλος ένας για τεχνικός διευθυντής

Ο Όλαφ Ρέμπε είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους να αναλάβουν το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Μάριο Μπράνκο από την Τούμπα, ωστόσο υπάρχει κι ακόμη μία υποψηφιότητα.

Ο 42χρονος Γερμανός Όλαφ Ρέμπε που έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια στην Βόλφσμπουργκ - και την εποχή που αγωνιζόταν στους "λύκους" ο Βιεϊρίνια - έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έχει ενημερωθεί για τους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ρέμπε γνωρίζει πως το πρότζεκτ για την επόμενη ημέρα του Δικεφάλου είναι σύνθετο καθώς απαιτεί από την μια εξορθολογισμό του μπάτζετ και από την άλλη υψηλή ανταγωνιστικότητα του ρόστερ.

Ο Γερμανός είναι ανενεργός από το Γενάρη του 2019 όταν και έληξε η συνεργασία του με την αγγλική Χάντερσφιλντ και η περίπτωση του είναι λογικό να συνδυάζεται και με την επόμενη ημέρα του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Όπως και να έχει ο Ρέμπε δεν "παίζει μόνος του" καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια ακόμη περίπτωση τεχνικού διευθυντή από την Κεντρική Ευρώπη με τον οποίο έχουν επαφές οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Το σίγουρο ε ίναι ότι οι εξελίξεις στο ζήτημα του διαδόχου του Μάριο Μπράνκο "τρέχουν" και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του αθλητικού διευθυντή

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ