ΠΑΟΚ

O Jogo: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπατάγλια

Juventus' Gonzalo Higuain, right, challenges for the ball with Sporting's Rodrigo Battaglia during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain, right, challenges for the ball with Sporting's Rodrigo Battaglia during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την O Jogo θέλει τον 28χρονο Αργεντινό μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροδρίγκο Μπατάγλια, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα. Στα 8.000.000 ευρώ κοστολογείται από τα λιοντάρια.

Έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Σπόρτινγκ εδώ κι ενάμιση χρόνο, από όταν δηλαδή απέκτησε δανεικό τον Γιόσιπ Μίσιτς, τον οποίον φυσικά θέλει να κρατήσει στην Τούμπα ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Παίκτες της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχουν βρεθεί στις πιο πρόσφατες μεταγραφικές περιόδους στο στόχαστρο του Δικεφάλου, όπως ο Ζοάο Παλίνια το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα O Jogo στην έκδοση της Κυριακής (17/5) ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ροδρίγκο Μπατάγλια.

O Jogo: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μπατάγλια

Τον 28χρονο Αργεντινό μέσο των λιονταριών, ο οποίος κοστολογείται στα 8.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που τέθηκε στην πιο πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου (2018) ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ! Ο Μπατάγλια γεννήθηκε στο Μορόν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν. Το 2014 μετακινήθηκε στη Ράσινγκ και έκανε αμέσως το βήμα για την Ευρώπη, ως δανεικός στην Μπράγκα.

Από τους μινιότος - όπου συνεργάστηκε για λίγα ματς με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα - τον απέκτησε η ομάδα της Λισαβόνας αντί 4.500.000 ευρώ. Ο Μπατάγλια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ αξίζει να τονιστεί πως 20% διατηρεί επί της πώλησης και η πρώην ομάδα του, Μπράγκα.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 9 ματς της Primeira Liga, σε τρία στο Λιγκ Καπ και σε 2 στο Europa League. Είχε τραυματιστεί στο γόνατο τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχε μείνει εκτός για δύο μήνες.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ