ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Περνά ιατρικά ο Σβαμπ

Rapid's Stefan Schwab, left, and Ajax's Riechedly Bazoer challenge for the ball during their the Champions League third qualifying round first leg soccer match between Rapid Vienna and Ajax Amsterdam in Vienna, Austria, Wednesday, July 29, 2015. (AP Photo/Ronald Zak)
Rapid's Stefan Schwab, left, and Ajax's Riechedly Bazoer challenge for the ball during their the Champions League third qualifying round first leg soccer match between Rapid Vienna and Ajax Amsterdam in Vienna, Austria, Wednesday, July 29, 2015. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Στέφαν Σβαμπ που είναι από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη μοιάζει να είναι δεδομένη, με τον ποδοσφαιριστή να περνά από ιατρικές εξετάσεις πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι από χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδερφό του Ρόλαντ που εκτελεί χρέη μάνατζερ και έναν ακόμη εκπρόσωπο του. Ο Αυστριακός ταξίδεψε στην Ελλάδα έχοντας προφορική συμφωνία με το Δικέφαλο για συμβόλαιο 3 χρόνων (2+1) και οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Όλαφ Ρέμπε διευθέτησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία τους.

Ο Σβαμπ περνά από ιατρικές εξετάσεις και όπως όλα δείχνουν στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του που θα είναι και η πρώτη που πραγματοποιεί ο Δικέφαλος, με τον Ρέμπε να παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής θα αποσαφηνιστεί και αν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις ή αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να ετοιμάσει την μόνιμη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη.

Το σίγουρο είναι ότι εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά ο Σβαμπ θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 Αυγούστου στο Πήλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σβαμπ
ΠΑΟΚ: Τι φέρνει ο ερχομός του Σβαμπ
ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε την Ραπίντ και έρχεται Ελλάδα ο Σβαμπ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ