ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε την Ραπίντ και έρχεται Ελλάδα ο Σβαμπ

Villrreal Daniel Raba, right, duels for the ball with Rapid Wien Stefan Schwab, left, during a Europa League group G soccer match between Villarreal cf and Sk Rapid Wien at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villrreal Daniel Raba, right, duels for the ball with Rapid Wien Stefan Schwab, left, during a Europa League group G soccer match between Villarreal cf and Sk Rapid Wien at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Το μήνυμα του Στέφαν Σβαμπ στους φίλους της Ραπίντ είναι ο επίλογος του Αυστριακού στην ομάδα της Βιέννης λίγες ώρες πριν ανοίξει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφαν Σβαμπ αναμένεται να βρίσκεται την Πέμπτη (30/7) στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 (2+1) χρόνια.

Ο Αυστριακός αποχαιρέτησε ήδη τους φιλάθλους της Ραπίντ Βιέννης και έρχεται στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ που θα αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του.

"Μετά από έξι υπέροχα χρόνια στο Hütteldorf, ο χρόνος μου στη Βιέννη τελειώνει. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την οικογένεια της Ραπίντ για τον απίστευτα όμορφο και αξέχαστο χρόνο με τα χρώματα της ομάδας.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση, δύσκολες μέρες οι τελευταίες, και οι αποφάσεις που έπρεπε να πάρω λόγω της τεταμένης κατάστασης, παρά τις συζητήσεις δε βρέθηκε λύση, αφήνω το σύλλογο με βαριά καρδιά, θα ενημερώσω σύντομα για το πού θα συνεχίσω", αναφέρει μεταξύ ο επί χρόνια αρχηγός της Ραπίντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Έρχεται και υπογράφει ο Σβαμπ
Βλέπει Στέφαν Σβαμπ ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ