ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένουν τα προβλήματα ενόψει Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέλκας και Βιεϊρίνια ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στον τιμωρημένο Ομάρ Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε στο Καραϊσκάκης.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να… μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου και να συγκεντρωθεί στα υπόλοιπα παιχνίδια των playoffs με σκοπό να κατακτήσει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου και η έντονη κριτική ασκείται προς όλους παίκτες και προπονητή.

Τα προβλήματα των απουσιών αντί να μειώνονται αυξάνονται καθώς στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά Βιεϊρίνια και Πέλκας που ταξίδεψαν στην Αθήνα αλλά έμειναν τελικά εκτός αποστολής και την Πέμπτη στην πρώτη προπόνηση μετά τον αποκλεισμό συνέχισαν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Από το μέτωπο των μακροχρόνια απόντων ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει επιστροφές παρά μόνο προς το τέλος της σεζόν αν προλάβουν κάποια παιχνίδια Κρέσπο και Ζαμπά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ