ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίρνει και Ίνγκασον

Iceland's Sverrir Ingi Ingason chases after the ball during the second half of an international friendly soccer match against Peru, Tuesday, March 27, 2018, in Harrison, N.J. Peru won 3-1. (AP Photo/Julio Cortez)
Iceland's Sverrir Ingi Ingason chases after the ball during the second half of an international friendly soccer match against Peru, Tuesday, March 27, 2018, in Harrison, N.J. Peru won 3-1. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο ΠΑΟΚ μετά τον Σέρζιο Ολιβέιρα είναι κοντά και στην απόκτηση του 25χρονου Ισλανδού διεθνή κεντρικού αμυντικού της Ροστόβ, Σβέριρ Ίνγκασον. Αναμένονται αμφότεροι την Πέμπτη (31/1) στη Θεσσαλονίκη. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ κάνει το colpo grosso και είναι ένα βήμα από τη μεταγραφή του Σβέριρ Ίνγκασον. Στη διάρκεια της ημέρες γινόταν προσπάθεια από τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" προκειμένου να πειστεί ο Εβγέν Χατσερίντι να αποχώρησει από την Τούμπα για να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του25χρονου Ισλανδού διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Από ό,τι φαίνεται όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συμφωνία με τη Ροστόφ προκειμένου να κλείσουν τον Ίνγκασον ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ουκρανό στόπερ. Εφόσον δεν προκύψει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται και αυτός, όπως και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1993 στο Κοπάβογκουρ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρέινταμπλικ. Το 2014 αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του, καθώς μετακόμισε στη νορβηγική, Βίκινγκ.

Τον επόμενο χρόνο πωλήθηκε στη βελγική Λόκερεν και το 2017 τον αγόρασε η ισπανική Γρανάδα αντί 1.800.000 ευρώ. Τον Ιούλιο του 2017 τον απέκτησε από τους Ανδαλουσιάνους αντί 2.000.000 ευρώ η Ροστόφ, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τώρα.

Την τρέχουσα σεζόν πέτυχε δύο γκολ σε 17 συμμετοχές (όλες στο αρχικό σχήμα) στη ρωσική Premier League, ενώ αγωνίστηκε και δύο φορές στο Κύπελλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ