ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Ολιβέιρα

Porto midfielder Sergio Oliveira, right, fights for the ball with Galatasaray midfielder Ryan Don during the Champions League Group D soccer match between Galatasaray and Porto in Istanbul, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Ολιβέιρα, AP Photo/Lefteris Pitarakis AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τον Πορτογάλο να ετοιμάζει τα πράγματα του για την μόνιμη μετακόμιση του για τους επόμενους έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα βρίσκεται την Πέμπτη (31/1) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που θα ισχύσει αρχικά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα μπορεί το καλοκαίρι να αγοράσει τα δικαιώματα του από την Πόρτο πληρώνοντας μία ρήτρα που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να ξεπερνά ακόμη και τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε ήδη από τον Γιώργο Σαββίδη μέσα από τα social media ο οποίος τον καλωσόρισε γράφοντας "καλώς ήρθες αλάνι".

Δείτε το ποστάρισμα εδώ:

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Ολιβέιρα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ