ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πάει για δανεισμό ο Μελιόπουλος

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο νεαρός αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελιόπουλος επιστρέφει νωρίτερααπό ό,τι θα περίμενε και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη κι αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που αποκτήθηκε από την Ξάνθη δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία με Άλκμααρ και Νόρντζελαντ και το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Αμπέλ Φερέιρα.

Έτσι ο Μελιόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ θα αναζητήσει ομάδα για να αγωνιστεί δανεικός. Ο νεαρός μέσος αποκτήθηκε με θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου τον περασμένο χειμώνα και περίμενε πώς και πώς να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ.

Φαίνεται όμως ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου ανατρέπει τα δεδομένα και θα γίνει ο πρώτος που αποχωρεί από την προετοιμασία της ομάδας του στην Ολλανδία. Και μάλιστα ενώ είναι γνωστό -το είπε άλλωστε δημόσια και ο Αμπέλ Φερέιρα- πως ο ΠΑΟΚ αναζητεί ποδοσφαιριστή στα αμυντικά χαφ.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που ήταν καλός και στα δύο φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ ένιωσε μετά από αυτό με αντίπαλο την Νόρτζελαντ, ένα σφίξιμο στη γάμπα και έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στην περυσινή προετοιμασία του Δικέφαλου με το Μαροκινό ενώ ξεκίνησε δυνατά, έχασε προπονήσεις και ρυθμό. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αντώνης Γαϊτανίδης: Το "next big thing" του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Νόρντζελαντ 3-0: Οργανωμένος πίσω, ταλέντο και ποιότητα μπροστά
Ο Μπερμπάτοφ πήγε το "Bottle Cap Challenge" σε άλλο επίπεδο!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ