ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ξανά για Καντουρί η Πάρμα

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η Πάρμα επανέρχεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον 30χρονο Μαροκινό μέσο του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί. Οι τζαλομπλού είχαν ενδιαφερθεί και τον περασμένο Ιανουάριο.

Τελικά δεν ήταν μόνο η Κροτόνε που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Στη διεκδίκηση του Μαροκινού μέσου του ΠΑΟΚ επανέρχεται και η Πάρμα, τον Ιανουάριο του 2019 έφτασε ένα βήμα πριν από τον δανεισμό του.

Ο δανεισμός του δεν προχώρησε όταν με προσωπική παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη ο Καντουρί πείστηκε να παραμείνει στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία η Πάρμα επανέρχεται.

"Η Πάρμα προσπαθεί για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Η προσπάθεια για ενίσχυση της Πάρμα περιλαμβάνει και νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές αλλά και έμπειρους όπως ο Καντουρί, που έγινε πλέον 30 χρονών.

Ο Καντουρί που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή και με την εμπειρία του μπορεί να αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για τον προπονητή της Πάρμα που θέλει να αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας του",αναφέρουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Έκλεισε για τέσσερα χρόνια ο Περέιρα
Σκίμπε για Λημνιό: "Μπορεί να περάσει εύκολα τον αντίπαλο, αλλά..."
ΠΑΟΚ: Ναυαγεί του Γιάνκο, πάει Βαγιαδολίδ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ