ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έκλεισε για τέσσερα χρόνια ο Περέιρα

ΠΑΟΚ: Έκλεισε για τέσσερα χρόνια ο Περέιρα

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η απόκτηση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα οριστικοποιήθηκε με τον 21χρονο Νορβηγό αριστερό μπακ να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας μετο Δικέφαλο.

Μπορεί να φαινόταν ότι οι εξελίξεις στην μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στον ΠΑΟΚ δεν τρέχουν όσο γρήγορα θα περίμενε κανείς ωστόσο τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Όπως ενημέρωσε ο Δικέφαλος υπάρχει συμφωνία για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του 21χρονου Νορβηγού ο οποίος θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4 χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟ

Αντίθετα είναι επιβεβαιωμένο ότι ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την υπόθεση του Σάιντι Γιάνκο. Ο λόγος ήταν ότι στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν αποφασίσει πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για κανέναν ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο όταν στη διεκδίκηση του εμπλέκονται ομάδες από πιο προηγμένα πρωταθλήματα όπως συνέβη με τη Βαγιαδολίδ στην περίπτωση του Ελβετού.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στο προσκήνιο των επαφών, όπως είναι σε εξέλιξη και συζητήσεις για αποχωρήσεις παικτών που ανήκουν στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σκίμπε για Λημνιό: "Μπορεί να περάσει εύκολα τον αντίπαλο, αλλά..."
ΠΑΟΚ: Ναυαγεί του Γιάνκο, πάει Βαγιαδολίδ

Photo credits: Viking FK

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ