ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από τον Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από τον Φερέιρα

Τα πολλά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης μοιάζει με ντέρμπι πληγωμένων μετά τον αποκλεισμό των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης από το Κύπελλο, ωστόσο τουλάχιστον για το Δικέφαλο υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στην προσπάθεια που θα πρέπει να γίνει για τη δεύτερη θέση στα playoffs.

Το θέμα είναι ότι ο Αμπέλ Φερέιρα βλέπει τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει αντί να μειώνονται να γίνονται ακόμη περισσότερακαι μάλιστα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί δυσκολεύει την επιλογή ενός σχήματος με τρία κεντρικά χαφ που χρησιμοποιήθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και θα μπορούσε να χρησιμεύσει και απέναντι στον Άρη.

Ωστόσο για να παίξει ο ΠΑΟΚ με τρεις χαφ στο Κλ. Βικελίδης θα πρέπει είτε να γίνουν αλχημείες είτε να χρησιμοποιηθεί μαζί με τους Εσίτι - Μαουρίσιο ο νεαρός Τσιγγάρας. Ο μικρός είναιαπό τους λίγους κεντρικούς χαφ που παραμένουν διαθέσιμοι αλλά δεν έχει πάρει μέχρι τώρα συμμετοχής. Το σχήμα που θα επιλεγεί στα χαφ είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Στην άμυνα τα πράγματα μοιάζουν να είναι δεδομένα. Με Μάτος και Γιαννούλη στα δύο άκρα και τους Ίνγκασον Βαρέλα στα στόπερ. Στην επίθεση η ετοιμότητα του Λημνιού που μπήκε στην αποστολή θα κρίνει τις δύο θέσεις στα άκρα με τον Τζόλη να είναι κοντά στη δεύτερη συνεχόμενη ως βασικός και μένει η θέση στην κορυφή που διεκδικείται και πάλι από Άκπομ και Σβιντέρσκι. Ο Πολωνός ήταν αυτός που αγωνίστηκε βασικός στο αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο Βικελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια - Πέλκα κόντρα και στον Άρη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ