ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια - Πέλκα κόντρα και στον Άρη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός αποστολής για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη έμειναν Αντρέ Βιεϊρίνια, Δημήτρης Πέλκας, αλλά κι ο τιμωρημένος Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ αντίθετα κανονικά βρίσκεται ο Λημνιός που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, το τρίτο στη σειρά, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ούτε και στο Δημήτρη Πέλκα για το αυριανό (28/06, 19:15) τοπικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο Πορτογάλος δεν μετρά ούτε μια επιστροφή σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού εκτός παραμένουν οι Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς. Αντίθετα έχει μια επιπλέον απώλεια τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε στο "Καραϊσκάκης".

Τουλάχιστον μπήκε στην αποστολή ο Δημήτρης Λημνιός που χθες είχε προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων και σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σβιντέρσκι, Άκπομ και Τζόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Στο τέλος της σεζόν το θέμα προπονητή
Super League 1: Σκέψη για νέο αίτημα παρουσίας κόσμου στα γήπεδα
ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Ρέι και Μιχόγεβιτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ